σκυλος αγριος με φιλικες διαθεσεις

Καλησπερα. Ονειρευτηκα πως ημπυν με μια παρεα στον δρομο και περασεενας κυριος που κρατουσε ενα ροντβαιλερ. Το σκυλι ηταν πολυ αγριο γαυγισε σα μανιασμενο κ εβγαζε αφρους. Ολοι φοβουντουσαν εκτος απο εμενα. Οταν αφησε ελευθερο το σκυλι, ηρθε τρεχοντας κατα πανω μου γαβγιζονταε και τρλικα μολος με αφ5ασε ηρθε αναμεσα στα ποδια μου και ηρεμησε... Σε ολους αγριευε και γαυγιζε και με εμενα ηταν πολυ φιλικο! Το αντιλαμβανομαι σαν θετικο ονειρο. Περιμενω την απαντηση σας! Ευχαριστω!
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο χρηματιστήριο, σύντομα θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

Αν όμως δεις όνειρο ότι επενδύεις σε μετοχές, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις άσκοπα τα χρήματά σου.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.