Νεκρος πατερας εχει δηλητηριο για μενα

Περπατουσα και ειδα στον απεναντι δρομο τον ηδη πεθαμενο πατερα μου.Ετρεξα κοντα του με χαρα!Εκεινος κρατουσε μια σακουλα κ ηταν σοβαρος.Τον ρωτησα τι εχει μεσα κ μου ειπε:δηλητηριο για σενα.Θες να το παρεις;Του ειπα οχι κ τοτε μου απαντησε τοτε θα ερθω σε δυο μηνες το ιδιο κανει.Τι τωρα τι τοτε.Του ζητησα με κλαματα να φυγει κ του ειπα οτι δε θελω να με παρει!Αρχισα να τρεχω και εφυγα μακρυα του κλαιγοντας..
Χριστινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.