Εμετός, σαπιο μήλο, έντομο

Είδα στον ύπνο μου ότι είχα σπίτι τον φίλο του γιού μου. Το παιδάκι έκανε εμετό αλλά ήταν καλά. Του είπα να μην στεναχωριέται κι εγώ θα μαζέψω το μπάνιο από τον εμετό στο πάτωμα. Μετά ήρθε η μαμά του να τον πάρει. Της είπα για τον εμετό και ευτυχώς δρν στεναχωρήθηκε αλλά συνέχισε να χαμογελάει. Εγώ μετά πήγα να πάρω μια τσάντα θαλάσσης παλιά. Μέσα είχε κάτι αντικείμενα (ένα ρολόι κ.α.) και όπως άνοιξα την πλα'ι'νή θήκη είχε μέσα δνα μισοχαλασμένο σάπιο μήλο. Δεν μύριζε αλλά άρχισαν να βγαίνουν ψαλίδες (το έντομο). Εγώ δεν φοβήθηκα ούτε απομακρύνθηκα. Απλώς έκλεισα την τσάντα και είπα θα την πετάξω και δεν πειράζει. Όπως ήταν με τα λίγα πράγματα μέσα πήγα να την πετάξω.
Ελίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.