Εμετός, σαπιο μήλο, έντομο

Είδα στον ύπνο μου ότι είχα σπίτι τον φίλο του γιού μου. Το παιδάκι έκανε εμετό αλλά ήταν καλά. Του είπα να μην στεναχωριέται κι εγώ θα μαζέψω το μπάνιο από τον εμετό στο πάτωμα. Μετά ήρθε η μαμά του να τον πάρει. Της είπα για τον εμετό και ευτυχώς δρν στεναχωρήθηκε αλλά συνέχισε να χαμογελάει. Εγώ μετά πήγα να πάρω μια τσάντα θαλάσσης παλιά. Μέσα είχε κάτι αντικείμενα (ένα ρολόι κ.α.) και όπως άνοιξα την πλα'ι'νή θήκη είχε μέσα δνα μισοχαλασμένο σάπιο μήλο. Δεν μύριζε αλλά άρχισαν να βγαίνουν ψαλίδες (το έντομο). Εγώ δεν φοβήθηκα ούτε απομακρύνθηκα. Απλώς έκλεισα την τσάντα και είπα θα την πετάξω και δεν πειράζει. Όπως ήταν με τα λίγα πράγματα μέσα πήγα να την πετάξω.
Ελίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.