Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παζλ

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Αν ονειρευτείς πως λύνεις ένα παζλ, η ερμηνεία του ονείρου είναι ότι σου αρέσει να προγραμματίζεις με ψυχραιμία και λογική τις επόμενες κινήσεις σου, ώστε να λύσεις τα προβλήματα που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι παίζεις με φίλο σου γρίφους θα έχεις μεγάλη τύχη.

Αν δεις στο όνειρό σου, ότι φτιάχνεις με επιτυχία ένα παζλ με όμορφες παραστάσεις, ίσως είναι δείγμα για λεφτά ή επιτυχία στα επαγγελματικά.

Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι παίζεις ένα ερωτικό παιχνίδι παζλ με το φίλο ή το σύντροφό σου, η ερμηνεία είναι ότι θα έχεις καλή ερωτική ζωή.

Αν ονειρευτείς ότι προσπαθείς να λύσεις ένα παζλ, αλλά δεν τα καταφέρνεις, σημαίνει ότι θα έχεις αγωνίες και στενοχώριες.

Η ίδια ερμηνεία, για στενοχώριες και προβλήματα ισχύει αν δεις στο όνειρο σου πολλά κομμάτια παζλ, ανακατωμένα.

Για τις γυναίκες, τα όνειρα με παζλ μπορεί να είναι και δείγμα για συναισθηματικά αδιέξοδα. Για παράδειγμα, αν δεις ότι ο σύντροφος ή ο σύζυγος παίζει με ένα παζλ, ίσως είναι οιωνός για απιστία ή ότι υπάρχει κάποιο μυστικό που σου κρύβει.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, το παζλ στο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος φίλος ή γνωστός σου, σου στήνει παγίδα.  

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ένα παιχνίδι παζλ από το οποίο όμως λείπουν κομμάτια, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις μια δύσκολη υπόθεση όπου κάποιο άτομο θα δείξει ιδιαίτερη προθυμία να σε βοηθήσει για να ανταπεξέλθεις.

Εναλλακτικά, το όνειρο με χαμένες ψηφίδες του παζλ, ερμηνεύεται και ως αδιέξοδο σε συναισθηματικά ή επαγγελματικά προβλήματα. Αν όμως δεις ότι βρίσκεις τα χαμένα κομμάτια του παζλ, τότε αυτό είναι μάλλον οιωνός ότι θα τα καταφέρεις με επιτυχία, παρά τις όποιες δυσκολίες.

Αν δεις κάποιο νεκρό να λύνει ένα παζλ, η ερμηνεία του ονείρου συνήθως είναι ότι υπάρχει κάτι που σε απασχολεί σε σχέση με το πρόσωπο αυτό. Κάτι που έχεις ξεχάσει και έχεις υποσυνείδητα την έγνοια να το ολοκληρώσεις.

Σχόλια