Η κόρη μου, ο αδελφός μου και τα δόντια

Είδε η κόρη μου στο όνειρο της τον αδελφό μου να της σπρώχνει τα δύο μπροστινά δόντια.Πόνεσε και πήγε στον καθρέπτη για να δει τα δόντια της και είδε ότι κουνιόντουσαν.Ήρθε στο άλλο δωμάτιο που ήμουν εγώ με την αδελφή μου για να μου πει τι είχε γίνει και στη διαδρομή της φύγανε δύο δόντια . Δεν πόναγε ούτε έτρεχε αίμα .
ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ξανθή

πριν από 5 χρόνια

Είδα ότι κατέστρεψα ένα επίσημο έγγραφο...με πήγαν στο δικαστήριο (ο δικαστής φάνηκε να με αντιπάθησε και αποφάσισε υποκειμενικά την ποινή μου ) η ποινή ήταν να πληρώσω πολλές χιλιάδες ευρώ μέσα σε ένα διάστημα ή να μπω φυλακή...το θεώρησα άδικο...δεν είπα τίποτα σε κανένα από την οικογένεια μου...έψαξα γνωστούς για να με βοηθήσουν...έφτασα μέχρι το ανώτερο δικαστήριο και αθωώθηκα...στο τέλος του ονείρου μπήκα μεσά στην αίθουσα του δικαστηρίου που δικάστηκα για πτώτη φορά και με μια ευχαρίστηση έδειξα το χαρτί που με αθωώνει στον δικαστή και έσκασε από την κακία του..

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";