Εικονοστασι

Ειδα στον υπνο μου το σπιτι μου που ειναι στον πρωτο οροφο αλλα οτι ηταν κ το εισογειο δικο μας κ ηθελα να το χωρισω σε δυο σπιτι.καθως το σκουπιζα κ το εφτιαχνα,ειδα οτι ειχε κ πισω αυλη με μι πρασινη καγκελοπορτ μικρη αλλα κλειδωμενη κ στο τελος του διαδρομου ηταν απο την πισω μερια του ενα εικονοστασι πετρινο κ εκλεινε την εισοδο κ ηταν σκουρο χρωμα.το θεμα ειναι οτι στο εισογειο διαμερισμα τωρα κ χρονια ομως μενει η πεθερα μου ενω εγω στον πρωτο οροφο κ μετακομισα προσφατα.τι συμαινει;
Κατερινα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.