Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Χάπια

Τα χάπια μπορεί να είναι το μέσο για να γίνουμε καλά αλλά μπορεί να είναι και "φαρμάκι" για τη ζωή μας. Κάπως έτσι, ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με χάπια και άλλα φάρμακα.

Ετσι, αν ονειρευτείς να πίνεις χάπια χωρίς να είσαι άρρωστος, θα πάρεις στενοχώρια. 

Αντίθετα, αν δεις όνειρο ότι δίνεις εσύ χάπια σε άλλον σε κάποιον που δεν είναι άρρωστος, σημαίνει ότι θα στενοχωρήσεις κάποιον. Αν δεις ότι δίνεις χάπια στον πατέρα ή στην μητέρα σου, αυτό είναι το πρόσωπο που θα στενοχωρήσεις.

Αν δεις όνειρο ότι είσαι άρρωστος και παίρνεις χάπια είναι οιωνός ότι θα έχεις στενοχώριες και ασθένειες, αλλά θα τα ξεπεράσεις.  Αν δεις στο όνειρο μαύρα χάπια, όμως, τότε είτε η αρρώστια θα σε ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτεί πως είσαι άρρωστη και παίρνεις χάπια, είναι οιωνός ότι θα έχεις απογοήτευση στον έρωτα ή αν είσαι παντρεμένη προβλήματα στο γάμο.

Αν δειτε ότι παίρνετε πολλά χάπια και αυτοκτονείτε, σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε πολλά και έντονα προβλήματα και ζητάτε βοήθεια χωρίς να την παίρνετε από πουθενά.

Σχόλια3

Ματίνα

πριν από 4 εβδομάδες

Είδα την γιαγιά μου που πέθανε πέρσι το καλοκαίρι του 2022 να μου δίνει ένα χάπι για να μην αρρωστήσω, συνοδεία με κάτι άλλους πχ τους δασκάλους και την μαμά μου. Έχει πολλά χρόνια που έχω τελειώσει το σχολείο, όμως ονειρεύτηκα ότι μάλλον πήγαινα σε ένα και εκείνη την μέρα μας πήγαν σε πισίνες. Δεν μπόρεσα να καταλάβω σε ποιά τάξη περίπου ή ηλικία βρισκόμουν μιας και τα υπόλοιπα "παιδιά" είχαν οπτικά διαφορετικές ηλικίες όμως νομίζω ότι είμασταν όλοι μεγάλοι και παρόλο αυτά όλοι οι συμμαθητές πήραν χάπι που τους έδωσαν οι γονείς τους για να μην αρρωστήσουν, μόνο ένα μικρό ξανθό αρνούνταν να το πάρει και η μάνα του φώναζε πολύ δυνατά. Όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι την μάνα αυτή στην πραγματικότητα την ξέρω είναι μια από την δουλειά που πέθανε το παιδί της σε νεαρή ηλικία πριν λίγα χρόνια. Τελικά το μικρό το πήρε το χάπι μπροστά σε όλους. Στο τέλος ενώ η μαμά μου πε περίμενε να φύγουμε εγώ βούτηξα στην πισίνα σαν να αποχαιρέτισα το μέρος ή το νερό. Σημειωτέον σήμερα είναι 6.1 των φώτων. Τι σημαίνει όλο αυτό;

Ναντια

πριν από 4 χρόνια

Έβλεπα πώς ήμουν στο αυτοκίνητο με το γιό μου και οδηγούσα μου έδωσε 4 χάπια να πιώ και του έπεσε το 5 κατω . Πήγα να πιώ αλά μου στάθηκε στο λαιμό και μου ήρθε αναγούλα για εμετό, μετά ξύπνησα με το συναίσθημα στο λαιμό μου

Ariah

πριν από 4 χρόνια 5 μήνες

Είδα ότι τα έχω σχέση με αυτόν που αγαπάω και μου δίνει αντισυλλιπτικα χάπια και μου λέει πως παρτα να τα χεις για αν χρειαστούν... Δηλαδή δεν τα καταναλωνω απλά μου τα δινει

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Καλό όνειρο! Το ανθόνερο συμβολίζει το αγνό και το όμορφο, και στα όνειρα μας είναι οιωνός για χαρά, επιτυχίες, τύχη και καλές ειδήσεις.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι κατά τον ονειροκρίτη, για τα ερωτικά μας.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.