Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Πεθαμένος, πεθαμένη (νεκρός)

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πεθαμένο, αυτό σημαίνει καλό για σας και για την οικογένειά σας.

Αν δείτε νεκρό έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα ενώ θα μάθετε και ευχάριστα νέα για αυτόν.

Αν ο πεθαμένος που θα δείτε είναι ένας από τους γονείς σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πεθαμένο ένα νεαρό άτομο, αυτό σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρος ή ανύπαντρη σύντομα θα παντρευτεί.

Αν δείτε πεθαμένο τον εαυτό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη υποδηλώνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Είτε λεφτά θα πάρετε είτε θα κερδίσετε κάτι είτε θα συμβεί κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ σκληρά.

Αν δείτε πεθαμένο κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς.

Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, και μάλιστα αν τον ακούτε να λέει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν δείτε τους πεθαμένους γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε.

Αν δείτε έναν πεθαμένο συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο, καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί.

Αν δείτε ήδη πεθαμένο συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. Κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του για ταξίδι...

Αν δείτε πως φιλάτε πεθαμένο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία, δε θα σας απασχολήσουν αρρώστιες και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις.

Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί στα επαγγελματικά σας.

Σχόλια3

Natasa

πριν από 2 χρόνια 3 μήνες

Ειδα στον υπνο μου φιλη μου που εχει πεθανει εδω και δυο μηνες. Ειδα οτι κουβεντιαζαμε εκει που συνηθιζαμε να βλεπομαστε καθε μερα και μιλουσαμε. Καθως μιλουσαμε ειχαμε υποψη μας και οι δυο οτι η φιλη μου ειναι νεκρη. Και μου ελεγενα μην στεναχωριεμαι και μου εδωσε υποσχεση οτι θα ερχετε συχνα να τα λεμε. Τι σημαινει;

Ματίνα

πριν από 2 χρόνια 4 μήνες

Είδα ένα όνειρο αλλά δεν ξέρω τι όνειρο ήταν... Λοιπόν ήμουν στο νεκροταφείο εγώ πήγα για να ποτίσω τα λουλούδια.. Τώρα ενός φίλου μου ήταν η της αδερφής μ δεν θυμάμαι. Πάντως πήγα να ποτίσω λουλούδια.. Έβλεπα ένα μνημα άσπρο κατασπρο.. Λίγο παρακάτω καθόταν ο φίλος μου(που έχω χάσει εδώ κ 1,5 χρόνο περίπου) ....εγω δεν τον είδα στην αρχή τον είδα μετά.. Και με φώναξε και του λέω μισό γτ ποτιζω τα λουλούδια.. Ήταν σε ένα μνημα κ αυτός σκυμενος στεναχωρος σα να έκλαιγε δεν ξέρω... Εγ συνέχιζα να ποτιζω τα λουλούδια με φώναξε 2 με 3 φορές αλλά δεν πήγα γτ ποτιζα... Ήταν απόγευμα προς βράδυ.. Δεν ήταν μέρα ήταν νύχτα όταν αρχίζει να βραδιάζει . Μετά από λίγη ώρα σηκωνεται ο φίλος μου να φύγει σταματάει του λέω ποτιζα τα λουλούδια ρε.. Ήταν στενάχωρημενος τον χαϊδεύω στο κεφάλι και του λέω τι γίνεται όλα καλά?? Και μου λέει ε ναι και έφυγε.. Ήταν με ένα αμάξι μόνος του αυτός οδηγούσε αλλά όχι από τα αμάξια αυτά που είχε ένα άλλο.. Εντομεταξυ δεν έβλεπα να είμαι ούτε στο μνημα του φίλου μου εκεί που είναι ούτε στης αδερφής μου έβλεπα να ποτιζω λουλούδια αλλά ότι πήγα για να ποτίσω η της αδερφής η του φίλου μου δεν θυμάμαι ποιανού πήγα να ποτίσω... Ενός από τους 2 πότισα αλλά όχι στο σημείο που βρίσκονται

Άρτεμις

πριν από 2 χρόνια 5 μήνες

Εχασα πρόσφατα τον πατέρα μου, δεν θα ναι μήνας, τον είδα στα σκαλιά της εξώπορτας μου με τον ξάδερφο μου και με κοίταζε με ανοιχτά μάτια και τους είπα να περάσουν και ενώ ο ξάδερφος έκατσε έξω από το σπίτι βγάζει τα παπούτσια του και μπαίνει, ο πατέρας μου κάθισε και εκείνος έξω από την πόρτα γύρισε με κοίταξε αλλά είχε κλειστά τα μάτια του και μου λέει δεν μπορώ να μπω, δεν θα πω ψέμματα η αίσθηση που είχα ήταν ότι αυτός που κάθισε στα σκαλιά και με κοίταξε σίγουρα δεν ήταν ο πατέρας μου, αισθανόμουν κακία και ότι δεν μπορούσε να με βλάψει παρόλο που το ήθελε. Γενικά δεν είμαι πολύ της εκκλησίας αλλά λιβανίζω και ανάβω και το καντήλι μου που και που! Σε όσους το ανάφερα (άτομα της εκκλησίας αλλά και άτομα που δεν έχουν επαφή με την εκκλησία) η απάντηση ήταν ότι ήταν ο έξω από εδώ! Την γνώμη σας!

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.