Τεράστια κύματα, Θάλασσα,

Πηγαίναμε βόλτα με την κόρη μου στην θάλασσα, όταν φτάσαμε εκεί η θάλασσα ήταν πολύ φουρτουνιασμένη , με τεράστια κύματα, που έβγαιναν και είχαν καλύψει όλη την ακτή, ( η ακτή ήταν μεγάλη μέχρι να φτάσεις στην θάλασσα) εμείς ήμασταν πάνω στον δρόμο που ήταν πολύ πιο ψηλά από την παραλία, έπρεπε να κατέβεις για να πας εκεί. Τα κύματα έφταναν σιγά σιγά προς εμάς , η παραλία είχε εξαφανιστεί και πάνω που πάω να πω στην κόρη μου πάμε να φύγουμε θα μας παρασύρουν τα κύματα, την αρπάζουν τα κύματα και την βλέπω μέσα στα κύματα να παλεύει και να φωνάζει, τα κύματα τώρα ήταν μακριά και δεν μπορούσα να πάω να την βοηθήσω, έκλαιγα και φώναζα βοήθεια αλλά δεν υπήρχε κανένας εκεί να μας βοηθήσει. Μετά ξύπνησα απότομα, είχα δάκρυα στα μάτια μου και δεν μπορούσα να συνέλθω γιατί νόμιζα ότι τα έζησα κανονικά όλα αυτά!!!!!! Υ.Γ. δεν την είδα πνιγμένη την κόρη μου, την είδα μέχρι εκεί που φώναζε βοήθεια.
ΣΟΦΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο πως έχεις ή βρήκες γεμάτο πορτοφόλι, το όνειρο σου είναι καλό.

Το άδειο πορτοφόλι σημαίνει οικονομικά προβλήματα, φτώχεια, στενοχώριες και καταστροφή.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.