Ψάρεμα και γατα

Είχα πάει για ψάρεμα σε σημείο που είχε πόλους ακόμα ψαράδες γύρο μου, σε παραλία. Γενικα δν βγάζανε όλοι ψάρια, είδα μόνο έναν να βγάζει. Έριξα και εγώ, και με το που έριξα κατευθείαν τσιμπισε το τράβαγα πρως τα έξω και φαινόταν μεγάλο. ήταν δυνατό το τραβιγμα. Καθώς το έφερνα έξω είδα κάτι από πίσω να κινείτε, ήταν μιαν γάτα που ακολουθούσε κολυμποντας το ψάρι μου να το αρπάξει, εγώ άρχισα να τραβάω πιο γρήγορα και τελικά δν πρόλαβε και το πείρα αυτή όμως ακολουθισε το ψάρι μέχρι εμένα και τότε μόλις είδε ότι δν μπόρεσε να μου πάρει το ψάρι όπως είχα τα χέρια μου σκημενος χαμηλά και ξεαγκυστρωνα το ψάρι με δάγκωσε στο χέρι και μου κανε μια μικρή πληγή. Και τότε ξύπνισα. Το χρώμα της γάτας ήταν γκρι.
Γιάννης Αργυρόπουλος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.