Εκρηξη έξω από σχολή

Υπάρχει ένα μεγάλο πάρκινγκ στην γειτονιά μου εκεί στο όνειρο είδα πως υπήρχε μια σχολή για στρατιωτικους όπου πολύ φίλοι μου ήταν εκεί και εγώ για μάθημα λέω σε έναν φίλο μου διπλα είναι αυτοί που δεν είναι καλή στα μαθήματα και παίζουν αντί για μάθημα ξαφνικά ένας φίλος μου με σπρώχνει και ανοίγει η διπλανή πόρτα και ο καθηγητής δίπλα έρχεται και όλοι με βλέπουν εγώ προσπαθώ να δικαιολογήσω αυτός δεν μιλάει και μας δίνει μπισκότο ο φίλος μου πήρε εγώ όχι. Μετά το μάθημα βγαίνω και βλέπω μια γραμμή βενζινης έξω κατά μήκος του πάρκινγκ και φωτιά να έρχεται τρέχω και εδώ γίνετε λίγο περίεργο. Στο παρελθόν είχα ονειρευτεί δούλευα περιστασιακά σε πυροσβεστική ως πυροσβέστης περιστασιακά λόγω μαθημάτων που λέτε τρέχω και ανεβαίνω έναν λόφο για να φτάσω σε αυτήν την πυροσβεστική που δουλεύα στο παρελθόν εκεί δεν υπήρχε κανένας πάρα μόνο ένας καθαριστής ο οποίος δεν με θυμόταν και μου έκανε ερωτήσεις μη σχετικές μετά ξύπνησα
Therealsomeone

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Οι φακές είναι μια πολύ ωραία σούπα, αλλά δυστυχώς όταν τις βλέπουμε στο όνειρο μας δεν είναι καλός οιωνός.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.