Προσκύνημα εικόνων και εκκλησία

Είδα ότι γινόταν παρέλαση έξω στους δρόμους και εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή έξω από την εκκλησία.Εκεί επάνω ήταν ο άντρας μου με κάποιο φίλο του και μάλλον με περίμεναν.Μπήκα λοιπόν στην εκκλησία, ανέβηκα να τους βρω και όταν τους βρήκα συνειδητοποίησα ότι θα έπεφτα κάτω τελευταία στιγμή πιάστηκα από ένα κάγκελο και ο άντρας μου φώναζε πρόσεχε θα πέσεις και προσπαθούσε να με βοηθήσει ενώ εγώ του απάντησα κλαίγονται ότι το έκανα επίτηδες γιατί δεν άντεχα άλλο. Τέλος πάντων με βοήθησε με τον φίλο του και ανέβηκα.Εξαφανιστηκα γρήγορα από εκεί και κατέβηκα κρυφά στο κάτω μέρος της εκκλησίας, προσκυνούσα κρυφά τις εικόνες και προσευχόμουν. Βγαίνοντας από την εκκλησία συνάντησα μια παλιά μου φίλη την αγκάλιασα και ένιωσα ανακούφιση. Τι περίεργο όνειρο ήταν αυτό;!
Lina

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.