Φονικο

Καλημερα σας...Ειδα στο ονειρο μου το εξης ονειρο....Καθως ειχα βγει βολτα ξαφνικα μου επιτεθηκαν 5 ατομα να με σκοτωσουν ενω παλεψαμε τους σκοτωσα ομως οταν γυρναγα σπιτι μεσα σε ενα αμαξι(πρασινο ηταν δεν ξερω αν βοηθαει )εξω απο το σπιτι μου ειδα να κατεβαινει ο θειος μου με πατεριτσες ηταν σαν αναπηρος και μετα ξυπνησα....Τα δαχτυλα μου ηταν μεσα στο αιμα....Επειδη ειμαι λιγο φρικαρισμενη μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινει το συγκεκριμενο ονειρο;
Christina

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.