Πιπεριά

Ήμουν στο κρεβάτι μου με την κόρη μου ξαπλωμένες ,είχα πάνω μου και κρατούσα μια γλάστρα καταπράσινη σε φύλλα που ήταν πιπεριά κόκκινη φλωρινης όμως δεν είδα πιπεριές πάνω της . Όμως κάθε 2 με 3 λεπτά μεγάλωνε απότομα τουλάχιστον 8 εκατοστά και έλεγα στην κόρη μου να πιάσει στη μέση το κορμό της να νιώσει με τα χέρια της πως μεγαλώνει απότομα και βγάζει και φύλλα. Μετά ξύπνησα
Σοφία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Η ταράτσα είναι η επίπεδη στέγη των σπιτιών μας, ειδικά των πολυκατοικιών στις πόλεις. Προέρχεται από τη βενετική λέξη terazza και τη  χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας για πολλές χρήσεις. Για να δούμε όμως πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ταράτσα.

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.