βιασμοσ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.