ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΙΛΕΣ

Ειδα οτι ημουν με τις παλιες μου φιλες φαινονταν τοσο χαρουμενες και ειδα οτι τρεχαμε και οι τρεις σε ενα αγνωστο σπιτι πηγαμε εκει και μετα βρεθηκαμε σε ενα δωματιο και μια απο αυτες μου εκανε δωρο δαχτυλιδι .Ειδα και τις δυο και αυτες σηκωθηκαν και με αγκαλιασαν μετα ερχεται στο δωματιο μια αγνωστη κοπελα δεν την ηξερα καθολου φαινοταν οτι ηταν καλη φιλη με τις δυο παλιες μου φιλες.Μετα βλεπω οτι βρισκομαι σε ενα μαγαζι και μια ηλικιωμενη κυρια μου λεει πιο απο αυτα θελεις να αγορασεις και της δειχνω ενα κουτι με κοσμηματα μου ειπε οτι ο πατερας αυτων των δυο κοριτσιων το αφησε εδω και καταλαβα οτι ανηκαν στις δυο φιλες μου το πηρα και εφυγα .
chrysa

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.