Αμαξι μεσα σε λακουβα θολη

Ειμουν σε αρχαιο ανακτορο και Είδα οτι καποιος πηγε να κανει ερωτα στη κοπελα και αυτη εσκουζε...κατεβηκα και τον εδειρα πολυ μετα εσπρωξε το αμαξι μου με το δικο του κοκκινου χρωματος επειδη ειχε τα νευρα του σε μια τετραγωνη θολη λακουβα η οποια ρουφηξε ολο το αμαξι μου μεσα...οσο τον εδερνα από παιδι γινοταν γερος
Δημητρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Αν δεις όνειρο ότι κάνεις αγιασμό στο σπίτι σου, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι το άδικο και πρέπει να επανορθώσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.