Σαλεμενος

Είδα στον ύπνο μου τον σύντροφό μου να τρελαίνεται να χάνει τα λογικά του Ενώ τον περίμενα για να κάνουμε κάτι σπουδαίο όμως δεν θυμάμαι τι
Ερη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.