Ο σκύλος μου

Εγώ πάντως ήμουν για φορντηστιριο μαθηματικών σε ένα άλλο μέρος και όταν σχόλασα έφυγα με τα πόδια να πάω σπίτι και συνεχώς έχανα τον δρόμο δεν μπορούσα να βρω τον σωστό δρόμο να πάω σπίτι όλο γυρνούσα πίσω στο φροντιστήριο μετά από ώρα έφτασα σπίτι και είδα τον σκύλο μου τα τρέμει και τον πήρα αγκαλιά και συμηδητοποιω ότι δεν έχει το λουρί του και είπα ότι δνε θα τον αφήσω γιατί κάτω στο πάτωμα είχε ποντίκια αλλά για κάποιο λόγο τον άφησα και μπήκα μέσα όταν άκουσα τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου να έρχονται με το αμάξι θυμήθηκα ότι είχα αφήσει το σκυλί μου και κατάλαβα ότι έφυγε μακριά και μετά όταν βγήκα έξω είδα πολλά σκυλιά που να είναι παράξενα προς τα εμένα και να προσπαθώ να βρω τον σκύλο μου
Αλίκη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Το κουδούνι είναι ηχητικό σήμα επίσκεψης ή εισόδου αλλά ταυτόχρονα και σήμα για το τέλος ή την αρχή μιας κατάστασης. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κουδούνια.