Πλύσιμο χόρτων για φαγωμα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.