Ο συμμαθητής μου κολλητός μου

Έχω δει εδώ και 2 μέρες ένα όνειρο πως ο συμμαθητής μου είναι κολλητός μου και κάνουμε πολύ καλή πάρεα δηλαδή πάρα πολύ καλή αλλά στην κανονική ζωή δεν κάνουμε καθόλου πάρεα ούτε τίποτα. Τι σημαίνει αυτό ?
Κωνσταντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.