Ονειροκρίτης Φίδι

φίδι φίδια ονειροκρίτης

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη λοιπόν, αν ονειρευτείτε φίδια, είναι σημάδι νοσηρής κατάστασης και καταθλιπτικού περιβάλλοντος και να περιμένετε συνήθως κάποια απογοήτευση, αρρώστια ή απώλεια εργασίας και χρημάτων από δόλια σχέδια κάποιων άλλων.

Τα φίδια, τα λόγια και οι φίλοι-φίδια

Αν δείτε στο όνειρό σας το φίδι ασπίδα ή νάγια, είναι κακός οιωνός. Για τις γυναίκες  σημαίνει ότι θα χάσουν το σεβασμό των ανθρώπων που αγαπάνε. Παράλληλα, κάποιοι δήθεν φίλοι αλλά οχιές διμούτσουνες διασπείρουν δηλητηριώδη λόγια για εσάς. Προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στην οικογένεια σας γιατί θα σας αδικήσουν.

Για μια γυναίκα που θα δει όνειρο ότι τη δάγκωσε ένα φίδι που φαινόταν ψόφιο, είναι οιωνός ότι θα περάσει άσχημες καταστάσεις από τα άσχημα λόγια και τα ύπουλα σχέδια κάποιας δήθεν φίλης που θέλει να της χαλάσει το γάμο.

Αν ονειρευτείτε πολλά φίδια μαζί να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις, θα πρέπει να περιμένετε ένα σοβαρό κακό ή αρρώστια που θα σας παρουσιαστεί με ποικίλες μορφές και σταδιακά.

Αν δείτε φίδια να κουλουριάζονται και να πέφτουν επάνω σε άλλα, σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε σκληρά και θα έχετε επιτυχίες, αλλά και τύψεις για τον τρόπο που φτάσατε στην επιτυχία.

Σκοτώνοντας φίδια στο όνειρο

Αν δείτε πως σκοτώνατε φίδια, σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία για την προώθηση των συμφερόντων σας και πως θα επιβάλετε τελικά το σεβασμό της προσωπικότητας σας σε όλο τον κόσμο.

Αν δείτε ότι περάσατε πάνω από φίδι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα ζήσετε μέσα σε μόνιμο φόβο αρρώστιας, και ότι κάποια πονηρά πρόσωπα που γνωρίζετε πολύ καλά προσπαθούν να σας κλέψουν το σύντροφο σας.

Αν ονειρευτείτε πως σας δάγκωσε φίδι, θα υποκύψετε σε κακές επιρροές, και εχθροί θα βλάψουν τις επιχειρήσεις σας. Επίσης, αν δείτε όνειρο ότι σας τσίμπησε φίδι και τρέχει αίμα, σημαίνει ότι στο μυαλό σας έχετε υποψίες ότι πάσχετε από σοβαρές αρρώστιες και την παραμικρή αδιαθεσία θα την ερμηνεύετε σαν ένδειξη ότι σας παραμονεύει ο θάνατος. Τελικά, όμως, θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε σε μια φυσιολογική κατάσταση, παραμερίζοντας τις φαντασιώσεις, και θα ζήσετε ικανοποιημένος.

Αν ονειρευτείτε ότι ένα φίδι κουλουριάστηκε γύρω από το σώμα ή από κάποιο μέλος σας, και τινάζει τη γλώσσα του εναντίον σας, είναι σημάδι ότι θα είστε στο στόχαστρο των εχθρών σας ή ότι θα περάσετε κάποια ασθένεια. Αν καταφέρατε να το βγάλετε από πάνω σας, σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσετε έξυπνη στρατηγική για να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες.

Αν δείτε όνειρο πως ένα φίδι σας πλησίασε βγαίνοντας μέσα από χόρτα, και παραμερίσατε γρήγορα, αλλά εκείνο ξαναγύρισε κατά πάνω σας και γινότα ολοένα και πιο μεγάλο καθώς πλησίαζε, τότε τα πράγματα θα πάνε για σας από το κακό στο χειρότερο, εξαιτίας κυρίως κάποιας παρερμηνείας που έχετε ή κάποιας λάθος αντίληψης. Αν καταφέρατε να αποφύγετε την επίθεση του φιδιού, σημαίνει ότι  τελικά θα τα καταφέρετε.

Αν δείτε κοτσίδες μαλλιών να μεταμορφώνονται σε φίδια, σαν της Μέδουσας, είναι οιωνός ότι ασήμαντα περιστατικά θα σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, δημιουργώντας σας ποικίλα προβλήματα και στενοχώριες.

Αν δείτε στον ύπνο σας φίδια να μεταμορφώνονται σε αφύσικα σχέδια, θα έχετε φασαρίες που θα τις ξεπεράετε μόνο αν δείξετε ψυχραιμία και ισχυρή θέληση.

Αν ονειρευτείτε ότι πατήσατε φίδι την ώρα που βαδίζατε ή κάνατε μπάνιο, είναι οιωνός ότι θα έχετε μεγάλες στενοχώριες από κάποια ερωτική σχέση που είχατε πρόσφατα...

Αν δείτε φίδια να δαγκώνουν άλλους, κατά τον ονειροκρίτη είναι σημάδι πως κάποιος φίλος θα δεχθεί προσβλητικά λόγια και επικρίσεις εκ μέρους σας.

Τα μικρά φίδια στο όνειρο σημαίνουν ότι θα περιποιηθείτε με εξαιρετική φιλικότητα πρόσωπα που κρυφά θα σας δυσφημήσουν και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις αισιόδοξες προοπτικές σας.

Αν δείτε παιδιά να παίζουν με φίδια, είναι σημάδι ότι δεν θα είστε ικανός να ξεχωρίσετε τους φίλους από τους εχθρούς σας και, φυσικά, θα υποστείτε κάποιες ζημιές και απογοητεύσεις.

Για μια γυναίκα που θα νομίσει, στον ύπνο της, ότι ένα παιδί έβαλε πίσω από το κεφάλι της ένα φίδι και εκείνο σφύριξε, είναι προμήνυμα ότι θα πεισθεί να παραιτηθεί από κάποιο απόκτημα της φαινομενικά για το καλό της, αλλά θα ανακαλύψει αργότερα ότι έχει μπλεχτεί σε μια δολοπλοκία στην οποία οι εχθροί της θα την ταλαιπωρήσουν άσχημα.

Τέλος, ο ονειροκρίτης λέει πως αν δείτε φίδια να υψώνουν το κεφάλι τους σε ένα μονοπάτι ακριβώς πίσω από ένα φίλο σας, σημαίνει ότι θα ανακαλύψετε μια συνωμοσία που σκαρώθηκε για να βλάψει το φίλο σας, αλλά κι εσάς τον ίδιο. Αν δείτε το φίλο σας να τα κατατροπώνει, σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιο ισχυρό πρόσωπο για να ανατρέψει τις σκευωρίες που έχουν εξυφανθεί σε βάρος του και οι οποίες θα είχαν αντίχτυπο και σε σας.

Για μια γυναίκα που θα δει ότι υπνώτισε ένα φίδι, σημαίνει ότι τα δικαιώματα της θα καταπατηθούν, αλλά θα βρει τελικά προστασία και θα της συμπαρασταθούν ισχυροί φίλοι.

Σχόλια

afto pou dn perimena n akouso....

τι δεν περιμενες να δεις εεεεεεεε

Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ότι ειχαμε παει διακοπες μεγάλη παρέα όλοι μαζι σε μια παραλία όταν κάποια στιγμή άρχιζε να σκοτεινιάζει και να ψηλοβρεχει τότε είναι που αρχίσαμε να ψάχνουμε την κολλητή μου που είχαμε ώρες να τη δούμε για να φύγουμε.. Το ένα αγόρι (δε θυμάμαι ποιος) είπε ότι εκείνη την στιγμη, τον χαιρέτησε ενώ έκανε ηλιοθεραπεία πάνω στο βουνό που ήταν από πίσω μας.Δεν ήταν ακριβώς βουνό αυτό, είχε πάρα πολλά σκαλοπάτια, ήταν ένα πολύ δύσβατο μέρος, και στη συνέχεια υγρό και σκοτεινό. Με το αγορι αυτο οταν αρχισαμε να ανεβαινουμε συναντήσαμε διάφορα (όπως κατά τη διάρκεια της πορείας για να φτάσεις στη κορυφή περάσαμε μέσα σε ένα σχεδόν ερείπιο σπίτι το οποίο κατοικουνταν και ήταν μέσα κάτι περιεργοι και διάφορα άλλα τετοια) κάποια στιγμή ενώ προχωρούσα εγώ μπροστά πέρασε από δίπλα μου κατεβαινοντας ένα φίδι και με το που το είδα τρόμαξα και φώναξα και τρόμαξε και αυτό και έφυγε από την άλλη.. πιο μετα όμως καθώς είχαμε προχωρήσει αρκετά και είχε ξεχαστεί ένιωσα κάτι να είναι μέσα στο παντελόνι και στα πόδια μου και όταν άρχισα να το τραβάω απ την ουρά για να δω τι ήταν αυτό που με ενοχλούσε, ήταν το φίδι που είδαμε πριν το έβγαλα και το ακούμπησα κάτω και δεν με είχε τσιμπήσει. Εκεί και ξύπνησα δεν είδα αν τελικά φτάσαμε πάνω και αν βρήκαμε τη κολλητή μου. Υπάρχει κάποια ερμηνεία γι αυτό το όνειρο;; ευχαριστώ πολύ

Γειά σας. Εγώ το όνειρο που λέει κοντά στην αρχή. Πολλά φίδια μαζί να τρέχουν σε διάφορες κατευθύνσεις το βλέπω συνέχεια. Χρόνια τώρα το βλέπω, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Τι παίζει?

κκ γω το ιδιο βλεπω κκ αρχιζω κκ φοβαμαι:(

egw eida sto oneiro m ena xontro fidi sthn aulh mou ,pou sthn arxh htan hremo alla egw k o pappous mou 8elame na to skotwsoume me diafora pragmata petontas t ( to fidi htan mauro me kitrino) , alla kapoia stigmh auto agrie4e k me kynigage apo pisw k etrexe poly grhgora k meta metamorfo8hke se ena agori 4hlo melaxrino poly wraio. meta me auton me kapoion tropo eimastan sthn trapezaria tou spitiou mou k ligo ton fovomoun alla meta autos hr8e k mou edwse ena fili k afou mou edwse to fili meta travhxtika apotoma giati akouga n erxetai h mama mou. meta eimastan se ena meros kai enas kyrios me ena agrotiko mas eipe na mpoume mesa gia na mas paei ekei pou 8eloume kai mphkame oloi oi parea mesa htan ki auto t agori sthn parea , kai meta katevhkame , gia na anevw egw ekeinh thn anhfora phra ena podhlato k afou anevhka arxise ena koritsi na sxoliazei eironhka ti foraga ( foraga ena kollan roz pros to aspro k mia maurh mplouza) , k egw stenaxwri8hka k etsi mou hr8e na pw se ekeino to agori me skwtosei gt den to antex auto ( sthn ske4h m)

Ροζ κολλάν; καλα σου εκανε!

PRIN LIGES MERES EIDA ENA PERIERGO ONEIRO. KA8OMOYN MAZI ME TON PATERA M STIN AYLI TOY SPITIOY MAS KAI ME DIABAZE GERMANIKA GT 8A PIGENAME GERMANIA (ONTOS PIGAME NA MINOYME MONIMA) KAI EKEI POY DIABAZAME EBLEPA ENA POLY MEGALO KAI XONTRO FIDH ASPRO ME MAYRO KAI KOFTERA DONTIA KAI EIPA STON PATERAA: MPAMPA DIPLA SOY YPARXEI ENA TERASTIO FIDI KAI DEN ME PISTEBE KAI TOY TO EIPA POLLES FORES MEXRI POY SE MIA STIGMI PIGE NA EPITE8I STON PAATERA M KAI TON TRABHJA APOTOMA KAI MPIKAME MESA STO SPITI KAI O PATERAAS M EKANE ENA (HHHHHHHHHHHHH XONTRO) KAI MOY EIPE NA VRO ENA FOINIKODENTRO GIA NA TO KARFOSOYME KAI NA TO SKOTOSOYME ... META JYPNHSA SAS PARAKALO MPOREITE NA MOY PEITE TI SHMAINEI?

Το φιδι ειναι εχθρος κι αμα το σκοτωσεις νικας κι αμα σε τσυμπησει σε πληγωνει

Εγω ειδα στον υπνο μου ενα μικρο φιδι στον καναπε που καθομουνα καθως μιλουσα στο τηλεφωνο αλλα δεν φοβηθηκα απλα σηκωστηκα ηρεμα και μετα το εψαχνε ο παππους μου αλλα νομιζω πως δεν το βρηκε

καλημέρα είδα ένα περίεργο όνειρο χθες το βράδυ. ήμουν στο μαγαζί μου μαζί με τον αδερφό μου και έξω απο το μαγαζί είχε 2 φίδια το ένα αρκετά μεγάλο κίτρινο και το άλλο λίγο μικρότερο πράσινο σκούρο. στην προσπάθειά μας να μην μπουν μέσα το μαγαζί ο αδελφός μου έβαλε έναν μαύρο πίνακα στην πόρτα του μαγαζιού. μέσα στην τουαλέτα του μαγαζιού υπήρχαν μικρά μαύρα φιδάκια σαν σκουλήκια και προσπαθούσε ο αδελφός μου να τα σκοτώσει. μετά πήγαμε στην αυλή του μαγαζιού και απο πάνω περνούσαν ελικόπτερα πολεμικά και ο αδελφός μου προσπαθούσε να τα ρίξει με ένα μικρο πιστόλι και του είπα γιατί δεν παίρνεις ένα αυτόματο? τέλος απέναντι απο το μαγαζί υπήρχε ένα περίπτερο (που δεν υπάρχει) και πήγα κάτι να αγοράσω αλλά αυτή που είχε το περίπτερο δεν είχε ρέστα απο χόντρα και πήγε να με γεμίσει ψιλά αλλά δεν ψώνισα τελικά. συγνώμη για το μεγάλο όνειρο αλλά θα ήθελα μια επεξήγηση με προβλημάτισε αρκετά αυτο το όνειρο. το μαγαζί είναι και δικό μου και του αδελφού μου.

Λοιπον ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο. Ελεγε πως ειχα ενα μικρο φιδι και λεει οτι καποιος μ ειχε πει οτι για να το μεγαλοσω πρεπει να εχω σκατα. (στον ονειρο παντα). Ξαφνικα λεει πως τα βρηκα κ βαζω το φιδι μεσα. ωμος πρωτα το ειχα κοψει σε μικρα κομματια. μετα δεν θυμαμαι τι εγινε αλλα βλεπω τα σκατα και απο εκει βγαινουν το κομματιασμενο φιδι που σας ελεγα, μεγαλυτερα καλημενα με τοσο σκατα που δεν μπορουσα να τα αναγνωρισω και ειχα πασαλιψει το σαλονι του σπιτιου μου γεματο απο τα σκατα μου... τι μπορει να σημαινει αυτο?

Εδω και ενα χρονο καθε μηνα βλεπω 1-2  φορες αυτο το ονειρο. Ειμαι ξαπλωμενη στο κρεβατι μου και βλεπω γυρο μου το δωματιο μου γεματο ολων των ιδων φιδια, εγω χαμογελω γιατι νιωθω πως ειναι δικα μου. Οταν κοιτω μπροστα μου βλεπω ενα φιδι κοκκινο με μαυρο να ειναι στο ποδι μου και να ερχεται ολο και πιο πανω, οταν φτανει στην μεση μου παντα ξυπναω, εκτος απο μια φορα που δεν ξυπνησα και το φιδι εφτασε μεχρι το στιθος μου και πηγε να μου επιτεθει, τοτε εγω ξυπνησα με ουριαχτα. Ξερει καποιος/α τι μπορει να σημαινει?://

THELO NA DOSO KAI EGO THN DIKH MOU ERMEINIA GIA TA FIDIA.NOMIZO OTI TA FIDIA EINAI EXTHROS.EGO GENIKA DEN BLEPO KAI POLY SYXNA FIDIA STON YPNO MOU.OTAN HMOUN MIKRH EBLEPA PIO SYXNA.GENIKA TA ONEIRA ME TA FIDIA EINAI KAKO SHMADI EXEI NA KANEI ME EXTHROUS KAI PREPEI NA PROSEXOUMAI.TO FIDI POU EIDE O GEO MESA STO SPITI ENO MILOUSE STO THLEFONO ISOS NA SHMAINEI OTI YPARXEI KAPOIOS POU ZHLEBEI H THELEI TO KAKO.

Γεια σας. Εγώ είδα ότι ήμουν σε ένα σπίτι και έξω υπήρχαν δυο πολύ μεγάλα και χοντρά φίδια και ήταν μπλεγμένα το ένα με το άλλο. Το ένα εξαφανίστηκε χωρίς να καταλάβω πως. Κάποια γυναίκα(που δεν θυμάμαι ποια ακριβώς.Ίσως να ήταν και η μαμά μου) πήρε ένα τσεκούρι και έκοψε την ουρά του ενός με μεγάλη ευκολία γιατί ήθελε να μου δώσει το φίδι να με προστατεύει, αλλά επειδή φοβόμουν έκανε αυτό. Αλλάζει σκηνικό και υποτίθεται είμαι σε ένα πάρτι και αρχίζουν όλοι να τρέχουν γιατί το φίδι είναι έξω απ'την πόρτα και την χτυπάει δυνατά και εκεί που τρέχω να σκεφτώ λέω από μέσα μου "δεν μπορώ να κάνω κακό στους άλλους ενώ είναι δικό μου". Τρέχω, ανοίγω την πόρτα, μπαίνει μέσα το φίδι και άρχισε να δαγκώνει το χέρι μου χωρίς να έχει δηλητήριο όμως και ξαφνικά άρχισε να γίνεται πολύ μικρό και το χτυπούσα και έπεσε στη γωνίαμε αίματα. Και έρχονται όλοι εκεί και μου λένε "τι έγινε;" και λέω "απλά ηρέμησε" και το είδα πεθαμένο στη γωνία, ενώ δεν είδα καταλάβει πιο πριν ότι το σκότωσα.Τι σημαίνει αυτό..;

Εγω αυτη την βδομάδα, είδα τουλαχιστο πάνω απο μία φορες ονειρο με φίδια. Το πρώτο, οτι με δάγκωσε, και εγω η ιδια καλεσα ασθενοφορο και με πήρε νοσοκομιο. Ειδα οτι ημουν με μια φιλη μου τρεχαμε και μας κινηγουσε ενα φιδι, μετα μπηκαμε σε πολλα φιδια. Και μονο ενα δεν με πειραξε μια κομπρα.

Καλησπερα σας.Ειδα οτι περπατουσα σε στενακια της πολης και ξαφνικα οι δρομοι γεμισαν φιδια παντου στο δρομο,στα πεζοδρομια.Ξαφνικα εμφανιστηκε ενας γνωστος μου με τον σκυλο του και μου λεει να προσεχεις τα κοκκινα φιδια ειναι πολυ δηλητηριωδη και θανασιμα. Αρχισε να περπαταει μπροστα απο μεναμ το σκυλο και ολα τα φιδια εξαφανιζοταν οταν περνουσε ο σκυλος εκτος απο τα κοκκινα. Ξαφνικα ενα κοκκινο φιδι με δαγκωσε στη φτερνα και ο γνωστος μου με το σκυλο εξαφανιστηκαν και εμφανιστηκε ο πατερας μου (ο οποιος εχει πεθανει εδω και καποια χρονια) και εγω του ελεγα να με βοηθησει να παω γρηγορα σε ενα γιατρο για το δαγκωμα να μου δωσει αντιδοτο γιατι το φιδι ειναι δηλητηριωδη και αυτος απλα με κοιταζε.Τι σημαινει αυτο που ειδα.

eida oneiro oti kratouse kapoios ena fidi k to eferne panw mou alla den me dagkwse .. ti simainei?

καλε παιδια εχω τρομερη φοβια με τα φιδια...μου κοβεται η αναπνοη...ουτε σε εικονα τους δεν τα μπορω...τα βλεπω και ανατριχιαζω, μου κοβεται το αιμα και η μιλια. Τελευταια ειδα ενα ονειρο με ενα πρασινο πλακε τιπου χελι φιδι με ανοιχτο στομα που ειχε τυλιχτει στο χερι μου που ειχα κοντα στο προσωπο για να προστατευτω επειδη φοβομουν και καθε 1 λεπτο με δαγκωνε στο προσωπο...παγωσα στον υπνο μου, παρελυσα...τι ειναι αυτο; γνωριζει κανεις; :/

για να φοβασαι τοσο πολυ τα φιδια μαλλον συμαινει οτι στην προηγουμενη σου παιθανεσ με καποιο τροπο με καποιο φιδι

Καλημέρα ειδα στο όνειρο μου οτι ειχα κατοικίδια φίδια και οταν έβγαλα το ενα πέρασα εναν δρόμο ειδα εναν πεθαμένο άνθρωπο που δεν του έδινε κανεις σημασία καί μετα δάγκωσε εναν άνθρωπο μετα απο λιγο πέθανε και στεναχωρήθηκα πολυ...τι να σημαίνει αυτο άραγε ;;;;;

Είδα στον ύπνο μ πριν μια βδομάδα περίπου,ότι είχα ένα κοκκινομαυρο φίδι μέσα στο σπίτι μ κ το είχα για δικό μ το έπαιζα δλδ το έπαιρνα στα χέρια το χαίδευα κτλ.πιο πολύ φαίνονταν όμως ότι ήταν μαύρο.σε κάποια φάση όμως το έβαλα μέσα σε μια σακούλα διαφανές με ρούχα κ την άφησα μέσα μέσα στο μπάνιο.είπα στη μητέρα μ ότι τώρα που θα πάμε ταξίδι που θα το αφήσουμε εδώ μέσα μόνο του θα ψοφήσει από την πείνα.η μητέρα μ είπε άστο να ψοφήσει..τι το θες.μετά είδα σαν να βγήκε από τη σακούλα να ρθει προς το μέρος μ.δεν θυμάμαι αν με τσιμπουσε.θέλω να σημειώσω ότι όταν το είδα αυτό το όνειρο ήμουν άρρωστη,είχα γρίπη.μπορεί κ να οφείλεται σ αυτό γιατί έχω να δω φίδι εδώ κ χρόνια κ το φίδι έχω ακούσει σημαίνει κ αρρώστια.Γενικά έχουμε κ πολλά προβλήματα στο σπίτι μας.μπορείτε να μου απαντήσετε τι να σημαίνει?

Ειδα ένα φίδι να βγαίνει από ψωμί!!! Τι σημαίνει ;

Ειδα στο όνειρο μου οτι ήμουν με 3 φιλες μου και καθόμασταν σε έναν καναπε και απο κάτω ειδαμε ενα φιδι! Πήραμε μια πέτρα να το χτυπήσουμε στο κεφάλι αλλα αυτο δεν πεθενε! Μεταα πηρα εγω την πετρα και πηγα να το πεταξω στο κεφαλι του αλλα δεν μπορούσα να στόχευσω και ασχησε να με κυνηγάει!! Και μετά ξύπνησα! Τι μπορεί να ειναιιι??

Ειναι δυνατον να σε συμπαθει το φιδι; Οταν στο ονειρο μου με κοιτουσε στα ματια φαινοταν σαν να μη θελει να με πειραξει. Αλλωστε δεν με εκανε τιποτα.

Γεια σας Μια ανάλυση σας παρακαλώ στο όνειρο μου θέλω διότι ήταν πράγματι παράξενο .. μέσα στο στήθος μου από ενα φίδι ... είχα βαλει το σουτιέν τόσο σφιχτά κ δεμπορουσαν να κουνηθούν κ να με δαγκώσουν... τι λέτε ...; θα την γλύτωσω ;;;

Eida ston ipno mou oti akousa klapsourisma. Vgika eksw Kai eida ena gataki na Exei sto stoma tou ena fidi Kai na to kouvalaei olo Kamari! Tote I mama mou fwnakse ton mpampa mou. To gati afise to fidi, to opoio egine San deinosauros k efige (to fidi). To gati metamorfwthike se kopela k egw tin etriva sto patwma panw se Mia petseta. Otan sikwthike I petseta eixe skoulikakia. Tin tinakse I mama mou. I kopela milouse me ton aderfo mou k lew egw "pou einai to gati?". To vrika, arxisa na to xaidevw, skeftomoun onoma (einai thiliko h' arseniko?) k Auto arxise na mou gleifei ta xeria. Ekei ksipnisa!

Παρόμοια άρθρα στον Ονειροκρίτη

Ο ονειροκριτης και οι πιο πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση. Αν ονειρευτείς μια λευκή οθόνη σημαίνει ευτυχία και πολλά πλούτη. Αντίθετα,...
Κλέφτης  Ονειροκριτης
Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες. Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι εσύ κλέφτης και σε πιάνουν επ’...
Δάγκωμα ονειροκρίτης δαγκώνω δαγκωνιά
Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σε δαγκώνει το αγαπημένο σου πρόσωπο, ο σύζυγος ή ο...
πτώση, πέσιμο, ονειροκριτης, ερμηνεία
Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι...
γαρδένια, ονειροκρίτης, ερμηνεία,
Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως...
φόρεμα, ονειροκρίτης,
Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη. Αν...
κύμα, κύματα, θάλασσα, ονειροκριτης
Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα...
πεπόνι ονειροκριτης
Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο. Γενικά, αν δεις στο όνειρό σου ένα ολόκληρο πεπόνι ή...