Ψάρεμα και γατα

Είχα πάει για ψάρεμα σε σημείο που είχε πόλους ακόμα ψαράδες γύρο μου, σε παραλία. Γενικα δν βγάζανε όλοι ψάρια, είδα μόνο έναν να βγάζει. Έριξα και εγώ, και με το που έριξα κατευθείαν τσιμπισε το τράβαγα πρως τα έξω και φαινόταν μεγάλο. ήταν δυνατό το τραβιγμα. Καθώς το έφερνα έξω είδα κάτι από πίσω να κινείτε, ήταν μιαν γάτα που ακολουθούσε κολυμποντας το ψάρι μου να το αρπάξει, εγώ άρχισα να τραβάω πιο γρήγορα και τελικά δν πρόλαβε και το πείρα αυτή όμως ακολουθισε το ψάρι μέχρι εμένα και τότε μόλις είδε ότι δν μπόρεσε να μου πάρει το ψάρι όπως είχα τα χέρια μου σκημενος χαμηλά και ξεαγκυστρωνα το ψάρι με δάγκωσε στο χέρι και μου κανε μια μικρή πληγή. Και τότε ξύπνισα. Το χρώμα της γάτας ήταν γκρι.
Γιάννης Αργυρόπουλος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.