Ψάρεμα και γατα

Είχα πάει για ψάρεμα σε σημείο που είχε πόλους ακόμα ψαράδες γύρο μου, σε παραλία. Γενικα δν βγάζανε όλοι ψάρια, είδα μόνο έναν να βγάζει. Έριξα και εγώ, και με το που έριξα κατευθείαν τσιμπισε το τράβαγα πρως τα έξω και φαινόταν μεγάλο. ήταν δυνατό το τραβιγμα. Καθώς το έφερνα έξω είδα κάτι από πίσω να κινείτε, ήταν μιαν γάτα που ακολουθούσε κολυμποντας το ψάρι μου να το αρπάξει, εγώ άρχισα να τραβάω πιο γρήγορα και τελικά δν πρόλαβε και το πείρα αυτή όμως ακολουθισε το ψάρι μέχρι εμένα και τότε μόλις είδε ότι δν μπόρεσε να μου πάρει το ψάρι όπως είχα τα χέρια μου σκημενος χαμηλά και ξεαγκυστρωνα το ψάρι με δάγκωσε στο χέρι και μου κανε μια μικρή πληγή. Και τότε ξύπνισα. Το χρώμα της γάτας ήταν γκρι.
Γιάννης Αργυρόπουλος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Ενα από τα καλά όνειρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα βιβλία στο όνειρό σας σημαίνουν ότι κάτι καλό θα σας συμβεί.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.