ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ, ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΑΡΓΟΥΣΕ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;