Γυναίκα σε φούρνο

Νύχτα στο αυτοκίνητο με τον σύζυγο μου εγώ κατέβηκα και πήγα σε έναν φούρνο και ο σύζυγος δεν θυμάμαι. Μπήκα μέσα μια γυναίκακαι και ένας άντρας ευτραφής. Μια ακόμα γυναίκα με μαυρα ρούχα και ξανθά σκούρα μαλλιά. Ήθελα τυρόπιτα αλλά τις έδωσε δώρο στον άντρα ο οποίος ήταν πίσω από τον πάγκο και τα υπόλοιπα που είχε εκεί μου φαινόταν περίεργα και δεν ήθελα να τα αγοράσω. Συγκεκριμένα τρεις τυρόπιτες θυμάμαι. Μετά την ρώτησα αν τις εχει πάρει ο κύριος και μου είπε ναι. Κάτι πήρα δεν θυμάμαι... Άρχισε να μου μιλάει πάλι δεν θυμάμαι τι μου έλεγε μόνο ότι ήρθε μπροστά και έφερε το πρόσωπό της ακριβώς μπροστά στο δικό μου το βλέμμα και το ύφος της με τρόμαξε μετά με είπε Μαγδα. Της είπα ότι δεν με λένε Μαγδα και ηρέμησα αλλά ότι κάποια πρέπει να μου μοιάζει γιατί πολλοί με παρωμιαζουν με κάποια. Πάλι δεν θυμάμαι τα λόγια της. Ζήτησα να πληρώσω η τιμή ήταν κάτι σεντς και μετά μου έβαλε ένα μεγάλο γλυκό στα χέρια. Καφέ σαν σοκολάτα. Παραξενευτηκα και μου έβαλε και άλλο ένα ροζ νομίζω. Λίγο πιο μικρό από το άλλο. Δώρο μου λέει από εμένα. Βγήκα έξω πάλι νύχτα ήταν και έψαχνα το αυτοκίνητο με τον άντρα μου αλλά δεν ήταν πουθενά. Θυμάμαι ότι ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και μετά ξύπνησα.
Ρανια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.