Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Εντοπισμός και διάσωση αγνοούμενου αδερφού μετά απο ταραχή κατά την διάρκεια ταξιδιού με πλοίο

Είδα οτι ταξίδευα με πλοίο. Καθόμουν έξω και θυμάμαι είχε κι άλλοκόσμο. Ξαφνικά το πλοίο άρχισε να γυρίζει πολύ γρήγορα και πολύ απότομα αριστερά και δεξιά, Θυμάμαι οτι εκείνη την ώρα ο ουρανός ήταν μαύρος λες και είχε νυχτώσει αλλά δεν είχε κύματα. Μέσα στον πανικό θυμάμαι ότι είδα ένα δελφίνι σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση. Μόλις τελείωσε το "ταρακούνημα", ο ουρανός έγινε γαλανός και φωτεινός και η θάλασσα ήρεμη και πεντακάθαρη. Όλοι οι επιβάτες έψαχναν για ανθρώπους που είχαν πέσει στην θάλασσα. Εγώ έψαχνα τον αδερφό μου. Κάποια στιγμή, ένας (μάλλον υπεύθυνος του πλοίου) μπαίνει σε μια απο τις αίθουσες που είχε μαζευτεί κόσμος και ρώταγε αν υπήρχαν αγνοούμενοι και θυμάμαι ότι όλοι έδειξαν με τα χέρια τους πόσοι λείπουν.Μέσα στους αγνοούμενους ήταν και ο αδερφός μου. Βγαίνω πάλι έξω και κοιτάω πάλι την θάλασσα. Σε κοντινή απόσταση απο το πλοίο βλέπω τον αδερφό μου που επιπλέει. Απλώνω το χέρι μου να φτάσω το δικό του αλλά δεν μπορώ να τον φτάσω. Σκέφτομαι να βουτήξω αλλά έξω δεν υπάρχει κανένας για να μας τραβήξει και έτσι γυρνάω πίσω στην αίθουσα με τον κόσμο και ζητάω βοήθεια.Έτρεξαν και τον βοήθησαν να ανέβει στο πλοίο. Δεν μιλήσαμε καθόλου (ούτε όταν ήταν στην θάλασσα και προσπαθούσε ο ένας να φτάσει τον άλλο) αλλά ήταν σε καλή κατάσταση. Θυμάμαι ότι δίπλα απο τον αδερφό μου (όταν ήταν στην θάλασσα) έιχε βράχια και σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά αν έπεφτε πάνω τους. Μετά ξύπνησα. Τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο αυτό? Τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις μου μετον αδερφό μου δεν είναι και οι καλύτερες - θα έλεγα οι χειρότερες απο τότε που ήμασταν μικροί. Ευχαριστώ.
Γιώργος

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.