Εντοπισμός και διάσωση αγνοούμενου αδερφού μετά απο ταραχή κατά την διάρκεια ταξιδιού με πλοίο

Είδα οτι ταξίδευα με πλοίο. Καθόμουν έξω και θυμάμαι είχε κι άλλοκόσμο. Ξαφνικά το πλοίο άρχισε να γυρίζει πολύ γρήγορα και πολύ απότομα αριστερά και δεξιά, Θυμάμαι οτι εκείνη την ώρα ο ουρανός ήταν μαύρος λες και είχε νυχτώσει αλλά δεν είχε κύματα. Μέσα στον πανικό θυμάμαι ότι είδα ένα δελφίνι σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση. Μόλις τελείωσε το "ταρακούνημα", ο ουρανός έγινε γαλανός και φωτεινός και η θάλασσα ήρεμη και πεντακάθαρη. Όλοι οι επιβάτες έψαχναν για ανθρώπους που είχαν πέσει στην θάλασσα. Εγώ έψαχνα τον αδερφό μου. Κάποια στιγμή, ένας (μάλλον υπεύθυνος του πλοίου) μπαίνει σε μια απο τις αίθουσες που είχε μαζευτεί κόσμος και ρώταγε αν υπήρχαν αγνοούμενοι και θυμάμαι ότι όλοι έδειξαν με τα χέρια τους πόσοι λείπουν.Μέσα στους αγνοούμενους ήταν και ο αδερφός μου. Βγαίνω πάλι έξω και κοιτάω πάλι την θάλασσα. Σε κοντινή απόσταση απο το πλοίο βλέπω τον αδερφό μου που επιπλέει. Απλώνω το χέρι μου να φτάσω το δικό του αλλά δεν μπορώ να τον φτάσω. Σκέφτομαι να βουτήξω αλλά έξω δεν υπάρχει κανένας για να μας τραβήξει και έτσι γυρνάω πίσω στην αίθουσα με τον κόσμο και ζητάω βοήθεια.Έτρεξαν και τον βοήθησαν να ανέβει στο πλοίο. Δεν μιλήσαμε καθόλου (ούτε όταν ήταν στην θάλασσα και προσπαθούσε ο ένας να φτάσει τον άλλο) αλλά ήταν σε καλή κατάσταση. Θυμάμαι ότι δίπλα απο τον αδερφό μου (όταν ήταν στην θάλασσα) έιχε βράχια και σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά αν έπεφτε πάνω τους. Μετά ξύπνησα. Τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο αυτό? Τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις μου μετον αδερφό μου δεν είναι και οι καλύτερες - θα έλεγα οι χειρότερες απο τότε που ήμασταν μικροί. Ευχαριστώ.
Γιώργος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς πως διέπραξες κάποιο έγκλημα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνεις καλά.