σπιτι οικειου προσωπου

Ειδα οτι βρισκομουν στο σπιτι μιας οικογενειακης φιλης , θειας οπως την ελεγα , που την αγαπουσα πολυ κ εφυγε πριν 6 μηνες , τον περασμενο σεπτεμβρη για την ακριβεια. Εκει υπηρχε κοσμος αγνωστοι ανθρωποι με μαυρα ρουχα και ψιθυριζανε κατι αγνωστες κουβεντες που δεν μπορουσα να καταλαβω στον υπνο μου . Σε καποια στιγμη σηκωνομαι πανω επαναστατωντας κ φωναζοντας οτι πανε να σπιλωσουν τη μνημη της ... και τελικα εξαφανιστηκαν ... τι σημαινει ?? Θελει να μου πει κατι ??
νανσυ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.