eida ton proin moy

eixa paei sto patriko toy proin moy na afyso to skylaki toys ,kai eixan trapezi megalo kai kathos efeyga grigora giana mhn me prolabei o proin mou ,opos ebgena exo apo thn exoporta skontapsa ,k otan sikosa to kefali mou eida ton proin mou pano se ena kenourio mixanaki kokkino ,kai me koitaxe stenaxorimenos k mou miso sikose to ena frydi tou ,k ego eskypsa to kefali mou k efyga.kai moy leei den me xeris k den mou milas? kai pige spiti toy k milage sto tilefono.kai entometaxi tou fonaza sou milao sou milao allah fonimou den akougotan ...
maria

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.