Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γλυκό, γλυκά

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.

Γενικά, αν ονειρευτείς ότι τρως γλυκό, να περιμένεις μεγάλη πίκρα ή προδοσία. Αυτή θα προέρχεται από δικούς σου ανθρώπους ή άτομα που εμπιστεύεσαι.  

Για τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες, το να τρώνε γλυκό στο όνειρο μπορεί να σημαίνει στενοχώρια, αποτυχία ή απώλεια χρημάτων.

Στο επίπεδο των σχέσεων, αν δεις ότι τρως ένα γλυκό, αυτό είναι οιωνός για στενοχώριες στα ερωτικά σου.

Αν δεις ότι τρως γλυκό με σοκολάτα, αυτό συνήθως προμηνύει ασθένεια.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι φτιάχνεις γλυκό ή γλυκά, κι αυτό το όνειρο δεν έχει θετική ερμηνεία. Συνήθως, προοιωνίζει ότι κάποιες πράξεις σου θα δημιουργήσουν προβλήματα και πιθανώς να σε εκθέσουν στο στενό περίγυρό σου. Μάλιστα, η συνηθέστερη ερμηνεία για όνειρα με παρασκευή ή ψήσιμο γλυκού είναι ότι θα υπάρξουν προβλήματα και παρεξηγήσεις στην οικογένεια και στη δουλειά, για τα οποία θα φταίει ο ίδιος ή η ίδια που βλέπει το όνειρο.

Αν ονειρευτείς ότι κάποιος γνωστός ή άγνωστος σου προσφέρει ένα ωραίο γλυκό και το τρως, τότε κι αυτό το όνειρο είναι κακός οιωνός για πίκρες και προβλήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αυτός που σου προσφέρει το γλυκό είναι το πρόσωπο που θα ευθύνεται για την πίκρα σου.

Αν δεις ότι προσφέρεις εσύ ένα γλυκό σε κάποιον άλλο και το τρώει, η συνηθέστερη ερμηνεία είναι ότι θα πικράνεις με τη συμπεριφορά και τις πράξεις σου κάποια πρόσωπα που αγαπάς, χωρίς όμως να το θες. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις τους τρόπους σου.

Τα όνειρα με γλυκό έχουν όμως και καλές ερμηνείες. Αν για παράδειγμα δεις ότι το γλυκό που τρως σου προκαλεί αηδία, αυτό σημαίνει πως θα λάβεις μια καλή είδηση. Το ίδιο ισχύει αν δεις οτι τρως γλύκισμα που είναι χαλασμένο.

Αν ονειρευτείς ότι προσφέρεις γλυκό σε κάποιο γνωστό, συγγενή ή φίλο, χωρίς να το τρώει, αυτό δείχνει ότι θα κάνεις μία καλή πράξη στο άτομο αυτό.

Επίσης, αν ονειρευτείς πως σου προσφέρουν ένα γλυκό αλλά δεν το τρως, τότε αυτό το όνειρο ερμηνεύεται ως καλό γιατί θα γλιτώσεις από προβλήματα που κάποιοι προσπαθούν να σου προκαλέσουν. Κατά μία άλλη ερμηνεία, αν δεις στο όνειρό σου κάποιο γνωστό πρόσωπο να σου προσφέρει γλυκά χωρίς να τα τρως, σημαίνει πως έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο ότι σε εκτιμά και θα σε βοηθήσει αν χρειαστεί.

Ακόμα, αν δεις στον ύπνο σου πως αγοράζεις ένα γλυκό με δικά σου λεφτά, αυτό συνήθως υποδηλώνει ότι θα έχεις κέρδη από τη δουλειά σου και επιτυχίες, και γενικότερα μεγάλη ικανοποίηση από τα σχέδια σου. 

Σχόλια1

Σωτηρία Κουσαθανά

πριν από 5 χρόνια 2 μήνες

Είδα πως ήμουν στο super market και ο πατέρας μου ήταν στο ταμείο και εγώ διάλεγα κάτι μπισκότα από ένα ράφι αλλά καθώς πήγαινα να πάρω ένα ακόμη,ξυπνησα