Σαν να ήμουν έγκυος

Είμαι σε διάσταση εδώ και 2,5 χρόνια με τον άντρα μου. Δεν αποκτήσαμε μαζί παιδιά και δεν είμαι σε ηλικία που θα μπορούσα να μείνω έγκυος.. Είδα σε όνειρο πως ήμουν έγκυος από εκείνον, χωρίς να ειπωθεί τίποτα τέτοιο, αλλά είχα αυτή την αίσθηση... και αισθανόμουν όμορφα γι αυτό. Ημασταν μαζί αγκαλιά και φιλιόμασταν. Σε αυτό το σημείο, ξύπνησα με πολύ γλυκιά αίσθηση. Συνεχίζω να τον αγαπώ και δεν έχω κάνει άλλη σχέση. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
ΜΑΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.