Εγω και η φιλη μου

Ειδα στον υπνο μου μια πολυ καλη μου φιλη που εχει πεθανει χρονια.Ενω σαν κοπελα ηταν ασχημουτσικη την ειδα πολυ ομορφη βαμμενη και χαρουμενη.Ημουν μαζι με την κορη μου που την αγαπουσε και εκεινη απο παιδι.Βρεθηκα να καθομαι μαζι της και να την ρωταω γιατι δεν ερχεται πλεον.Εκεινη παντα χαρουμενη μου εγνεφε οτι δεν θα ερθει και μου εδειχνε φωτο απο το κινητο της ποσο χαρουμενη ηταν.Περναω πολλα εγω και η κορη μου τελευταια και αναστατωθηκα πολυ.Πες τε μου παρακαλω τι μπορει να σημαινει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΥΡΙΑΚΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.