Ονειροκρίτης Θάλασσα

θάλασσα ονειροκρίτης

Τα όνειρα με θάλασσα είναι γενικά καλά όνειρα, εκτός κι αν δείτε ότι πέφτετε σε αυτήν ή αν την δείτε φουρτουνιασμένη ή με περίεργο χρώμα.

Ειδικότερα, ο ονειροκρίτης λέει ότι η γαλάζια, ήρεμη θάλασσα (αυτή που μας αρέσει δηλαδή) είναι καλό σημάδι και συμβολίζει το ευτυχισμένο και γαλήνιο σπιτικό. Παρόμοια το λιμάνι στο όνειρο είναι το καταφύγιο, άρα και η γαλήνη μας.

Αντίθετα, αν ονειρευτείτε θάλασσα με φουρτούνα αυτό συμβολίζει προβλήματα και στενοχώριες. Αν δεις τα νερά της θάλασσας να απομακρύνονται (παλίρροια), περίμενε δύσκολες και δυστυχισμένες μέρες.

Αν ονειρευτείς πολλά καράβια στη θάλασσα, περίμενε μέρες ευτυχισμένες.

Αν δεις στο όνειρό σου πως πέφτεις στη θάλασσα, κάποιο κακό θα σε βρει.

Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία ειδικά για τις γυναίκες. Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, μια γυναίκα που βλέπει θάλασσα, ουσιαστικά βλέπει τον εαυτό της σε καθρέφτη. Η γυναίκα που βλέπει ήρεμη και γαλανή θάλασσα, είναι ένας ήπιος και ήρεμος χαρακτήρας, γεμάτος στοργή και αγάπη. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα μας δείχνει πως η γυναίκα αυτή που τη βλέπει, είναι ικανή να προκαλέσει καταστροφές. Το λιμανάκι που βλέπει κανείς, άντρας ή γυναίκα, σημαίνει γαλήνη και ψυχική ηρεμία.

Τέλος, αν δείτε ψάρια στη θάλασσα είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία.

 

Σχόλια

Κυριακή βράδυ, είδα στον ύπνο μου πώς είμαι με τον σύντροφό μου στο αυτοκίνητο και οδηγεί εκείνος. Μπροστά μας φαίνεται μια τεράστια παραλία, πανέμορφη θάλασσα, ήρεμη, καταγάλανα νερά. Είναι μια υπέροχη, ηλιόλουστη ημέρα, πολλή όμορφη εικόνα.Ξαφνικά, ο φίλος μου δεν υπολογίζει σωστά την απόσταση από τον δρόμο και την αμμουδιά, φρενάρει απότομα και βρισκόμαστε με το αμάξι μες στη θάλασσα.Απεγκλωβιζόμαστε μόνοι μας πολύ εύκολα, και δεν έχουμε πανικοβληθεί. Αντιθέτως ο ίδιος είναι εξαιρετικά ψύχραιμος και το αντιμετωπίζει με χιούμορ, ενώ εγώ προσπαθώ να ''ψαρέψω'' ότι μπορώ από το περιεχόμενο του αυτοκινήτου που επιπλέει ακόμα. Καταφέρνω με μεγάλη μου χαρά, να ψαρέψω το πορτοφόλι της αδερφής μου (για κάποιο λόγο τον είχα μαζί μου..). Το μόνο που με προβληματίζει είναι πώς έχει βραδιάσει πια, και πρέπει να προσέχω μη βουτάω βαθιά τα χέρια μου στα νερά γιατί κολυμπούν σαρκοφάγα ψάρια. Μπορεί να σημαίνει κάτι; Ευχαριστώ

βγήκα στην αυλή μου για να ταίσω τα κατοικίδιά μου στη μονοκατοικία που μένω και ήταν βράδυ.Το σπιτί είναι γωνιακό και απ την μία πλευρά που υπάχρει δρόμος,στο όνειρό μου ήταν πεζόδρομος με θάλασσά.Με το που βγήκα στην πόρτα,ένιωσα πως είχε πολύ κρύο ξαφνικά και άρχισε να ψυχαλίζει,έπειτα άρχισε να λυσομανά ένας κρύος αέρας και η θάλασσα να σηκώνει πελώρια κύμματα και να τα φέρνει προς τα έξω.Τα κύμματα δεν φτάναν στο σπίτι,φτάναν στο πεζόδρομο που τον είχαν γεμίσει με καθαρή μπέζ άμμο.Βέποντας την εικόνα,μπόρεσα να διακρύνω,μια μεγάλη βάρκα που έβγαινε με δυσκολία στη στεριά και έναν άνδρα να στέκεται όρθιος στο μπροστινό της μέρος με λευκά ρούχα και μπλε σκούρα ζώνη στη μέση του που ξεχώριζαν με στο σκοτάδι και την μαύρη θάλασσα...παρότι κρύωνα πολύ,ο αέρας ήταν επιθετικός απέναντί μου και τα κύμματα με τρόμαζαν,περίμενα να βεβαιωθώ πως ο ανδρας κατάφερε να βγεί απ την θάλασσα και μπήκα μέσα στο σπίτι.Βγήκα μετά απ λίγο και ήταν πρωί,με πολύ ήλιο και ώραία μέρα.Πλησίασα στον πεζόδρομο και είχε μέινει ακόμη η άμμο...τα κύμματα ήταν ακόμη πελώρια και η θάλασσα φουρτουνιασμένη αλλά φαινόταν πολύ μακρυά...σαν να μην μπορούσε καν να φτάσει εκεί πού ήμουν...και κοιτάζοντάς την προσπαθούσα να καταλάβω τι συναίβει αλλά στην ημέρα δεν με τρόμαζε γιατί καταλάβαινα οτι ήταν μακρυά απο μένα και το σπίτι μου...με τρομαζε η άγρια εικόνα που είχε μες στο σκοτάδι και η μαυρίλα που είχε η θάλασσα.μπορείτε να μου το εξηγήσετε παρακαλώ?

Είδα στον ύπνο μου ότι θα ταξιδευαμε στην Κέρκυρα.φτάνοντας στο λιμάνι είδαμε ότι θα ταξειδεψουμε με την λεγόμενη παντόφλα, τότε ο άντρας μου μου είπε.....με αυτο θα ταξιδψουμε???είναι σκυλοπνιχτεις και η θάλασσα έχει φουσκοθαλασσιά....τες πα μπαίνουμε με το αυτοκινητο και αφού βγαίνουν από αυτο βλέπω ότι η θάλασσα είχε τεράστια κύματα και το καράβι πηγενε και ερχόταν ....ειμουν πολύ φοβισμένη και ξαφνικά βλέπω το αυτοκινητο μας να πέφτει στην θάλασσα εκεί ξτπνησα φοβήθηκα ......τι μπορεί να συμενει?????

Καλησπέρα.Είδα ότι ήμουν για φαγητό με κάποιους φίλους και γυρνώντας σπίτι με τα πόδια είδα ένα αμάξι με μία κοπέλα άγνωστη να χάνει τον έλεγχο τ αυτοκινήτου σε μία ανηφορική στροφή και να χτυπάει πάνω σε αλλά δύο παρκαρισμένα αμάξια κ στο τέλος έπεσε μέσα στη θάλασσα και εγώ ύστερα κάλεσα την αστυνομία και ήμουν η μόνη που είδε αυτό το συμβάν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα.Είδα ότι ήμουν για φαγητό με κάποιους φίλους και γυρνώντας σπίτι με τα πόδια είδα ένα αμάξι με μία κοπέλα άγνωστη να χάνει τον έλεγχο τ αυτοκινήτου σε μία ανηφορική στροφή και να χτυπάει πάνω σε αλλά δύο παρκαρισμένα αμάξια κ στο τέλος έπεσε μέσα στη θάλασσα και εγώ ύστερα κάλεσα την αστυνομία και ήμουν η μόνη που είδε αυτό το συμβάν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το σπίτι της κολλητής μου είναι σε βουνό, με απίστευτη θέα σε θάλασσα.. στο όνειρό μου είδα πως βρισκόμουν σε παρόμοιο σπίτι (σχεδόν το ίδιο) και είχα πάει για επίσκεψη. Σημαντικό πως δεν θυμάμαι αν οι ίδιοι ήταν οι οικοδεσπότες ή κάποιοι άλλοι.. Το σπίτι αυτό εσωτερικά ήταν ίδιο, ενώ εξωτερικά είχε ένα μεγάλο μπαλκόνι. Ήταν πολύ κοντά στη θάλασσα (σχεδόν απο πάνω) και δίπλα απο το μπαλκόνι υπήρχαν υπερυψωμένα βράχια που ξεκινούσαν απο την θάλασσα. ήταν απόγευμα και καθόμασταν έξω και σιγα-σιγά ο καιρός χάλασε... άρχισε να βρέχει και να μαζευει σύννεφα.. όταν είχε πια νυχτώσει η στάθμη του νερού της θάλασσας είχε ανέβει τόσο, και ήταν τόσο φουρτουνιασμένη που έβλεπα πελώρια κύματα να σκάνε πάνω στους βράχους που ήταν δίπλα στο μπαλκόνι.. θυμάμαι οτι είπα στο πρόσωπο που ήταν δίπλα μου οτι τρόμαξα λίγο, αλλά φάνηκε να μην την πείραξε καθώς όπως μου είπε είναι σύνηθες φαινόμενο για αυτούς... και μετά φύγαμε.. τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο αυτό;

θα ηθελα να προσθεσω οτι στα ονειρα μου με τσουναμι δεν επαθα τιποτα,ημουν και με αλλους ανθρωπους που βρισκαμε καταφυγια και δεν μας χτυπουσε η θαλασσα,κυριως μ αγαπημενα μο προσωπα ειχα βρει καταφυγιο

Ειδα πως μιλούσα στην θεια μου στο μπαλκόνι και εγω καθόμουν στην ακτη οπου υπηρχε λευκή άμμος και ενας μεγάλος σχετικά 2 μετρα οχι στρογγυλος ακριβώς και η θάλασσα ηταν γαλάζια και 5 μέτρα απο εμενα μεσα στην θάλασσα βρισκόταν ενα κοτερο ωραία μεσαίο σε μέγεθος άσπρο

Ειδα οτι ειμουν με τους γονεις μου σε ενα πλοιο και πηγαιναμε καπου αλλα δεν ξερω που οταν φτασαμε τελικα στο λιμανι εγω ειχα παει να δω κατι και οταν πηγα να βγω απο το καραβι ειχαν ολοι βγει και το καραβι εφευγε εγω ετρεξα να βγω αλλα κουνιοταν το καραβι και επεσα στην θαλασσα διπλα απο το πλοιο υπηρχαν 2 δυτες και κατι σαν να περιμεναν να με βοηθησουν που θα επεφτα .Οταν επεσα στην θαλασσα ηρθαν οι δυτες αλλα εγω δεν πνιγηκα στην θαλασσα και μετα με εβγαλαν εξω στην στερια .

Είδα στον ύπνο μου ότι πήγαινα βόλτα με τον λευκό σκύλο μου στο βουνό που μένει ο παππούς μου. Με έκπληξη είδα ότι απ τη μια πλευρά είχε γίνει παραλία και κόσμος έκανε μπάνιο. Έφτασα στο σπίτι όπου ήταν μέσα ο πατέρας μου που έχει πεθάνει και καπνιζε πούρο.

Eιδα στον υπνο μου μια ηρεμη και γαλαζια θαλασσα και απεναντι απο την θαλασσα με κοιτουσε ο πρωιν μου που τον αγαπαω πολυ και δεν μπορουσα να παω αν και ξερω κολυμπι δεν μπηκα καν στην διαδηκασια

ειδα ενα ονειρο οτι ειμουν στο αμαξι μαζι με την μαμα μου και τον μπαμπα μου ξαφνικα να πεφτουμε μαζι με το αμαξι στην θαλασσα και να βυθιζεται. τι σημαινει αυτο? μαλον κατι κακο...

Ονειρεύτηκα πως ήμουν με την μαμά μου και την αδερφή πάνω στο σκάφος και απολαμβάναμε την θάλασσα. Ξαφνικά ήρθε ένα ταιραστιο τσουνάμι που μας έβγαλε στην ακτή χωρίς να πάθουμε κάτι. Στη συνέχεια έγινε ανακοίνωση ότι θα ερχόταν και δεύτερο τσουνάμι που θα οδηγούσε στο τέλος του κόσμου. Οπότε πήγαμε να μαζέψουμε να άκρως βασικά μας πράγματα και προσπαθήσαμε να σωθούμε . Μετά ξύπνησα.

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε μια παραλία με μια φίλη μου (που δεν μιλάμε πλέον) και κοίταζα την θάλασσα που ήταν παρά πολύ βρόμικη και είχε πολύ κόσμο και απορούσα πως κάνανε μπάνιο σε μια τόσο βρόμικη θάλασσα ήταν ήρεμη η θάλασσα αλλά πολύ βρόμικη τι σημαίνει αυτό;

Είδα ότι ήμουν σε ένα καράβι και λίγα μέτρα πριν πιάσουμε στο λιμάνι ήρθε άλλο καράβι από πίσω και μας χτύπησε.Το δικό μας καράβι άρχισε να βουλιάζει αμέσως και πήδηξα στη θάλασσα και κολύμπησα μέχρι το λιμάνι όπου κ βγήκα.Εν τω μεταξυ το καράβι είχε βουλιάξει όλο κ χαθεί σρη θάλασσα.Όλοι πνιγήκανε εκτός από μένα.η θάλασσα δεν ήταν φουρτουνιασμένη ή δεν είχε κάτι περίεργο.Τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο;Πριν 14μήνες πέθανε ο πατέρας μου κ ακόμα τον σκέφτομαι έντονα κ γενικά δεν είμαι ήρεμη.

Ειδα οτι επεσα με το αμαξι στην θάλασσα και κολυμπούσα και δεν μπορουσα να βρω στερια και καποιος με εσωσε

Είδα σκούρη μπλε θάλασσα που φούσκωνε με πελώρια κύματα σαν τσουνάμι. Η θάλασσα έφθασε μέχρι το σπίτι μου και κάλυψε το πάτωμα. Μετά το σπίτι μου έγινε καράβι κι άρχισε να επιπλέει. Δεν είχα δυσάρεστα συναισθήματα με το όνειρο αυτό. Τι μπορεί να σημαίνει?

Είδα στον ύπνο μου οτι μας είχαν ειδοποιήσει οτι θα ερθει τσουνάμι(ζω σε νησί) και αρχισαν όλοι να παίρνουν τα αυτοκίνητα τους να τα γεμίζουν ανθρώπους και τρόφιμα και να πηγαίνουν προς την αλλη μεριά του νησιου οπου δεν θα χτυπαγε το τσουνάμι Επειδή δεν έχω αυτοκίνητο πήγαμε με μια φιλη σε ενα rent a car να νοικιασουμε ενα να φυγουμε αλλά ηταν όλα νοικιασμένα εκτός απο ενα μονοθέσιο που έμοιαζε με καρότσι δηλαδή χωραγε στάνταρ μονο ενα άτομο και άφησα τη φιλη μου να φύγει με αυτό και έμεινα πίσω με καμια 10αρια ατομα μέσα στα οποία ηταν ο καλύτερος μου φίλος Και εκεί που περιμέναμε το τέλος, όταν βλέπαμε το τσουνάμι να πλησιαζει τραβάω τον φιλο μου κοντά μου και τον φιλαω με το σκεπτικό οτι τώρα τελειώνουν όλα αρα δεν χάνω τίποτα να του δείξω οτι μου αρέσει Και εκεί που φιλιομαστε και το τσουνάμι πλησιάζει ξαφνικα σαν να κοκαλωνει το τσουνάμι και αρχίζει να διαλύεται επιτόπου χωρίς καν να μας αγγιξει Τι σημαίνει αυτό;

εγω ειδα μπηκα σε μια ηρεμη γαλαζια θαλασσα αλλα εκει που περπατουσα το νερο ηταν πολυ λιγο(περιπου 3 εκατοστα).....δηλαδη περπατουσα σε βρεγμενη αμμο με λιγο νερο.Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτο το ονειρο?❤

Ειδα οτι πηγαινα στη θαλασσα και μολις έφτασα η θαλασσα ηταν κατακοκκινη. Σκεφτομουν να βουτηξω αλλα τελικα Δεν βουτηξα αλλα οταν εφτασα ηταν ηδη μεσα ο αδερφος μου. Τι σημαινει;

Ειδα οτι βρισκομουν σε μια μικρη βαρκουλα μαζι με δυο φιλους μου (ενα αγορι και ενα κοριτσι αν εχει σημασια ) στη μεση της θαλασσας η οποια ηταν φουρτουνιασμενη με πολλα κυματα ενω και ο ουρανος σκοτεινιασε αρχισε να μπουμπουνιζει και να αστραφτει και καλα πλησιαζε καταιγιδα και ολη ειχαμε πανικοβληθει. Αν μπορειτε να μου εξηγεισετε τι σημαινουν ολα αυτα θα σας ειμαι ευγνωμων...

Καλησπέρα... εγώ είδα να είμαι σε μια θάλασσα με μια φίλη μου μέσα σε μια βάρκα ξαφνικά η θάλασσα γίνεται σκούρα μπλε παίρνω εγώ τα κουπιά της βάρκας είχε βάλει λίγο κυματάκι αλλά κατάφερα και ξέφυγα... μετά δεν θυμάμαι πως εμφανίζεται μπροστά μου η πιο όμορφη θάλασσα που έχω δει ποτέ τα νερά γαλήνια καταγάλανα ένα υπέροχο θέαμα και είχε κόσμο που έκανε μπάνιο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Εγώ ειδα στο όνειρο μου ναι μεν θάλασσα..ήταν ήρεμη..γιατί κολλημπουσαμε όλη η οικογενεια μαζί...μέχρι τι στιγμη που παρατηρησαμε οτι έχει φάλαινες...πολλεες... Και ΚΑΠΟΙΑ στιγμη οι δικοί αρχισαν να απομακρύνονται... Ενω εγώ πηγαινα όλο και πιο βαθιά ...και σταμάτησα στη μέση της θάλασσας...και εκεί που κολλημπουσα... Η φάλαινα ξεπεταξε απο το νερό... Και πέρασε απο πανω μου...εγώ όμως ηθελα τόσο πολύ να την αγγιξω...αν και η μαμά μου μου φώναζε όχι...γιατί θα παρασυρθω...εγώ ομως ην αγγιξα με το χέρι μου...καθώς ξαναμπαινε στη θαλασσα...την αγγιξα στην άκρη...και μετα δεν θυμάμαι κάτι παραπανω...αλλά είχα μετα απο αυτό μια ωραία αίσθηση που την άγγιξα...

Ειδε η φιλη μου οτι οδηγουσα εγω και πεσαμε στη θαλασσα. Εκεινη καταφερε να βγει, εγω οχι και ξαναγυρισε να με παρει και τελικα ολα οκ....καλο δεν μου φαινετι παντως

Εγώ βλέπω συχνά το ίδιο όνειρο ότι είμαι μέσα στην θάλασσα πάω να βγω αλλά δεν μπορώ με τραβάει μέσα. Είναι κακο?

Είδα ότι ήμουν σε μια πεντακάθαρη ήρεμη θάλασσα και έβλεπα ψάρια υγιέστατα και όμορφα και βούτηξα μέσα στη θάλασσα γιατί ήρθαν δελφίνια και τα χάιδευα

Καλησπέρα, αναρωτιέμαι τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο που είδα.Μπήκα σε μια θάλασσα,βράδυ,πεντακάθαρη.Είχε στον πάτο μεγάλες πέτρες λευκές οι οποίες δημιουργούσαν σχήματα.Το ένα σχήμα ήταν κύκλος κ γύρω από αυτό στέκονταν κάποιοι άνθρωποι.Πήγαν κατευθείαν σ'αυτούς ,στάθηκα στον κύκλο,αλλά μου είπαν ότι μιλάνε για ποδόσφαιρο,οτι δεν με αφορά,οπότε ευγενικά έφυγα.Συνέχισα με χαρά,να κολυμπώ χωρίς να είμαι σίγουρη για το που να κολυμπήσω.Αλλαζα κατευθύνσεις διαρκώς αλλά χωρίς να πηγαίνω βαθυά.

Είδα στον ύπνο μου μέσα στη θάλασσα, ήρεμη ήταν, κέρματα σαν ευρώ κάπως. Κι έλεγα από μέσα μου θα ρθω να τα μαζεψω. Μετά μαζεψα μερικα αλλά έλεγα θαρθω κι αύριο να τα μαζεψω. Τι να σημαίνει άραγε;

Ειδα οτι ήμουν πάνω σε καράβι και αυτό ξαφνικά σαν κάτι να το έσπρωχνε πήγαινε προς τα πίσω και παρέσειρε άλλους ανθρώπους και βάρκες και βγήκε στην στεργιά αλλά δεν διαλήθηκε ούτε έγιρε και μετά βγήκα έξω και έψαχνα τις βαλίτσες μου

Είδα ένα μεγάλο όμορφο σπίτι και ένα σκάφος δεμένο δίπλα στην καταγάλανη με άσπρη άμμο θάλασσα.Καποια στιγμή γύρισα και η θάλασσα τραβήχτηκε και περπατούσα στην άμμο και άρχισα να σκάβω στην άμμο γιατί μου άρεσε η υφή της και έβγαζα διάφορα πράγματα που ηταν θαμμένα.Σημαίνει κάτι?

Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν λεει με τον κολλητο μου και την κολλητη της πρωην μου στην παραλια στο εξωχικο μου. Ξαφνικα εκει που ηταν ολα ηρεμα, η θαλασσα λαδι , καθως ειχα γυρισμενη την πλατη προς την θαλασσα ξεκινησαν να ερχονται κατα πανω μας μεγαλα κυμματα εγω και ο κολλητος μ βρεθηκαμε να παλευουμε μεσα στο νερο για να μπορεσουμε να βγουμε εξω, μεσα στο νερο υπηρχαν μεγαλα κομματια ξυλου τα οποια μας χτυπαγαν στα ποδια. Τι μπορει να σημαινει αυτο;;

ida ston ipnomoy oti imoyn se ena aftokinito me tin kopela moy kai pigename se ena agnosto meros to opio eprepe na peraso apo 8alasa dipla kai afti arxise kai foyskone kai ebgene stodromo kai ego girisa to aftokinito kateftian kai efiga ala tin ora poy efiga ixe bgi ekso i 8alasa kai patisa mesa sta nera kai se laspes me to aftokinito ala den kolisa efiga....mpori kapios na moy eksigisi ti ine..

Καλησπέρα είδα πως κολυμπούσα στη θάλασσα η οποία είχε πολύ σκούρο μπλε χρώμα και ήταν γεμάτη από κίτρινα φίδια κάποια στιγμή βρέθηκα στην ακτή ξαπλωμενη και άρχισαν να σέρνονται πάνω μου αλλά τα έπιασα και τα πέταξα.. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο;;

Ida oniro oti egine sismos k oti I thalassa aporofithike ! Htan terasties oi katastrofes ma to xirotero Itan oti I Tourkia me to spiti m Ixan gini sxedon ena!!!! Meta app liges wres mou lei I giagia m kita arxisan ola na pigenoun sti thesi tous k egw tis lew oxi akoma ! K m lei perimene prepi na perimenoume liges wres già na isozigisi I gi metà apo afti tin katastrofi

Γεια χαρα, ονειρευτηκα πως ημουν στη θαλασσα με μια κοπελα(που δεν γνωριζω) και κολυμπούσαμε.Επομενη φαση είναι ότι καθόμασταν σε κατι πολύ ψηλα για τη θαλασσα βραχια και απέναντι τα ιδια παλι. Ενδιάμεσα σε αυτα ηταν η θαλασσα με χρωμα μπλε σκουρο και ελαφως μαυρο(καπως τρομακτικο για τετοιο χρωμα) και κολύμπησα(με) στα απέναντι βραχια με πλαγια κατευθυνση. Όλα ηταν ενταξει. Επειτα κατευθύνομαι(τον εαυτο μου εβλεπα κυριως)προς τα απέναντι βραχια παλι πλαγιως. Τοτε ξαφνικα το νερο ανασηκώνεται και το κυμα πηρε μεγαλες διαστασεις όμως κρατησα την ψυχραιμια μου και κολυπουσα με το κυμα να με ωθει, χαλαρωσε η θαλασσα και μετα παλι το ιδιο. Εφτασα μπροστα από τα βραχια από τα οποια προσπαθησα την πρωτη δεν μπορεσα, την δευτερη το κυμα ηταν πιο ισχυρο όμως και πιαστηκα. Καθομουν σε μια ακρη και από τα αριστερα μου η κοπελα(υπηρχε ένα κενο αναμεσα στις δυο γωνιές που καθόμασταν που οδηγουσε στη θαλασσα αν επεφτε). Στα απέναντι βραχια διακρινω(ηταν μακρια) ένα ατομο με μια κοπελα επισης. Βλέποντας τον γυμνο, βγαζω και εγω το μαγιο μου και ενιωθα "ελευθερος". Εν τω μεταξυ πηγε να τον πλησιασει αλλα επεσε στη θαλασσα(ηταν σε ψηλο σημειο) και τελος η κοπελα διπλα μου πλησιασε και εκανε στοματικο ερωτα.

Ημουν Εγω μαζι με την μαμα μου,μια φιλη που δεν την συμπαθω και τους γονεις του αγοριου που κρατουσα αγκαλια. Αυτη η φιλη μαζι με την μαμα μου πηγαν και μπηκαν στη θαλασσα με την αδελφη του αγοριου μεχρι τα γονατα. Οι γονεις του αγοριου εκατσαν στο δεντρακι που ειχε η παραλια και ημουν κι εγω εκει σε καποια στιγμη λεω εγω παμε και εμεις στη θαλασσα παιρνω αγκαλια το αγορακι και δεν προλαβαινω να κανω ενα βημα επεσα κατω. Οι γονεις του αγοριου κοιταζαν μονο το παιδι τους ενω εγω ημουν κατω ξαπλωμενη ο πατερας του να μου ακουμπαει τα ποδια και εγω να εχω θυμωσει γιατι δεν μου εδινε σημασια κανενας.

Ημουν Εγω μαζι με την μαμα μου,μια φιλη που δεν την συμπαθω και τους γονεις του αγοριου που κρατουσα αγκαλια. Αυτη η φιλη μαζι με την μαμα μου πηγαν και μπηκαν στη θαλασσα με την αδελφη του αγοριου μεχρι τα γονατα. Οι γονεις του αγοριου εκατσαν στο δεντρακι που ειχε η παραλια και ημουν κι εγω εκει σε καποια στιγμη λεω εγω παμε και εμεις στη θαλασσα παιρνω αγκαλια το αγορακι και δεν προλαβαινω να κανω ενα βημα επεσα κατω. Οι γονεις του αγοριου κοιταζαν μονο το παιδι τους ενω εγω ημουν κατω ξαπλωμενη ο πατερας του να μου ακουμπαει τα ποδια και εγω να εχω θυμωσει γιατι δεν μου εδινε σημασια κανενας.

Καλησπερα! Είδα στο όνειρό μου πως ήμουν μεσα στη θάλασσα, πολύ κοντά στο βυθό της. Δεν χρειαζοταν να πάρω αναπνοή, απλώς περιφερόμουν απο εδώ και από εκεί χωρίς να νιώθω την αντίσταση του νερού. Η θάλασσα ήταν καθαρή και διαυγής, και μπορούσα να δω βράχια και άμμο, πρεπει να είδα και κάποιο ξύλινο ναυάγιο. Προς το τέλος του ονείρου είδα πως ήμουν αγκαλιασμενη με μια παλιά μου συμμαθήτρια με την οποία δεν έχω πολλές επαφές, και παρατηρούσα έντονα τις κινήσεις των ποδιών καθώς χόρευα μαζί της. Μετά πήγαμε σε ένα μέρος λίγο πιο πέρα όπου ένιωσα την θάλασσα λίγο πιο φουρτουνιασμένη με τάση να μας πηγαίνει μπρος πίσω και προς τα πάνω.

Είδα στο όνειρο μου οτι ξεκινήσαμε με το αγορι μου ενα ταξιδι χωρις μεσα για να παμε σε ενα νησι σαν να ηταν κατι πολυ ευκολο. Στην αρχη ξεκινησαμε με κατι πολυ ομορφα και μεγαλα καφε αλογα μεχρι μου φτασαμε στη θαλασσα εκει μπήκαμε και ξεκινήσαμε να κολυμπάμε για να φτάσουμε στο νησι στην αρχη ηταν ολα πολυ καλα και ευκολα ειχε και πολυ καλο καιρο αλλα μολις αρχισαμε να φτανουμε στο προορισμό μας αρχισαν κατι τεραστια κυμματα εγω στην αρχη καπως τρομαξα αλλα με την βοήθεια και την ψυχραιμία του αγοριου μου καταφεραμε να φτασουμε και ηταν σαν να μη κουραστήκαμε καθολου. τι θα μπορουσε να σημαίνει αυτο το ονειρο;

στο ονειρο μου ειδα οτι πηγαινα στους φιλους μου και μια κοπελα με φωναξε να κανω μπανιο μαζι της στη θαλασσα,παραλια( δεν θυμαμαι καλα) δεν ειχε κυματα ηταν ησυχα

Ειδα στον υπνο μου τον συντροφο μου να πεφτει στην θαλασσα να σωσει μια αλλη γυναικα και αμεσως επεσα και εγω να σωσω και τους δυο...η κοπελα δεν τα καταφερε και εγω κρατουσα σφηχτα τον συντροφο μου για να μην βυθιστεί...η θαλλασα ηταν μαυρη οπως και ο ουρανος και φουρτουνιασμενη παρα πολυ...επισης ειδα πολλα καραβια-πλοια να φευγουν απο το λιμανι γεματα κοσμο (υποθετικα) και μαλιστα απο την μανια τους να φυγουν γρηγορα σηκωναν κυματα που μας κατα επιναν και θυμαμαι να βρησκομαι στον βυθο αγκαλια με τον συντροφο μου και να προσπαθω να τον κρατησω κοντα μου να περασουμε αναμεσα απο τις προπελες δυο καραβιων που εφευγαν μαζι...Τι μπορεί να σημαίνει αυτο??

Ονειρεύτηκα οτι περπατουσα πανω σε μια προβλήτα απο τσιμέντο και θαλλασα ηταν γκρι αλλα ηρεμη οπως οταν εχει συννεφιά. Πιο μπροστά προχωρούσε ένας συνάδελφος μου. Αυτός έφτασε στην στεριά εγώ γλυστρισα πήγα να πέσω στην θάλασσα αλλά κρατήθηκα. Τότε είδα ότι το πόδι μου είχε φτάσει εκεί που σκάει η θάλασσα είχε ο ψιλό βοτσαλακι και το νερό ήταν γάργαρο και δροσερό. Άρχισα τότε να νιώθω πολύ ωραία και να τσαλαβουταω στο νερό και να λέω στον συνάδελφό μου ότι είναι πολύ ωραία και πρέπει να κάνει και αυτός το ίδιο.

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε μια παραλία μόνη μου χαλάρη σε μια ξαπλώστρα και κοιτούσα τη θάλασσα ή οποία ήταν σχετικά καθαρή με μεσαία κόμματα έως μεγαλα.Θυμάμαι συγκεκριμένα μια εικόνα που ήταν μέσα στη θάλασσα βαθιά ένα δέντρο μεγάλο με πολλά φύλα πολύ όμορφο (η θάλασσα σε αυτό το σημείο ήταν ήρεμη και ο ήλιος ελαμπε) μετά θυμάμαι τηλέφωνο άπτον πατέρα μου (δεν έχω επαφές μαζι του) και τον άκουγα απτό ακουστικό το οποίο μου έπεφτεστην άμμο και το εψαχνα και οταν το εβρισκα δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγε και φώναζα συνέχεια.Μπορείτε να μου εξηγησετε;

Στο όνειρο μου είδα ότι θα ερχόταν τσουνάμι. Καταρχήν ήμουν σπίτι μου με 2 φίλες μου έτσι αρχίσαμε να λαμβάνουμε κάποια μέτρα προστασίας αφού μετά από 1-2 ώρες θα μας έβρισκε το τσουνάμι. Σηκώσαμε τα κρεβάτια και τα ακούμπησαμε στο τοίχο εκείνες στο ένα δωμάτιο και εγώ στο άλλο. Ξαφνικά κάποιος μπαίνει στο σπίτι μου και αρχίζει να βοηθάει, βάζει κάποια έπιπλα έξω από το σπίτι και αρχίζει να κατεβάζει γυάλινα σουβενίρ κτλ από τα ράφια. Ξεκίνησα και εγώ να τον βοηθώ λέγοντας του γρήγορα δεν έχουμε χρόνο κτλ αφού τον είχα ήδη ρωτήσει όταν μπήκε μέσα τι κάνει εδώ και μου είπε πως ήρθε να βοηθήσει και αν δεν θυμάμαι καλά νομίζω μπορεί και να μου είπε πως τον έστειλε η μάνα μου. Στη συνέχεια σαν τον βοηθούσα άρχισε σεισμός και οι δυο φίλες μου τσιριζαν και δεν μπορούσαν να βγουν από το δωμάτιο αφού άρχισαν να πέφτουν πράγματα και δύσκολα μπορούσαν να ταράξουν από το σοκ. Πήγα και άνοιξα την πόρτα του δωματίου τις έβγαλα έξω μαζί με τον άνθρωπο που είχε μπει στο σπίτι και πήγαμε στη κουζίνα στα γρήγορα προσπαθώντας να καλυφτούμε κάτω από το τραπέζι. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι και πολύ καθαρά το υπόλοιπο όνειρο παντός νομίζω μετά από λίγα λεπτά που ήμασταν κάτω από το τραπέζι τελείωσε ο σεισμός. Με φόβισε λίγο αυτό το όνειρο το είδα λίγο παράξενο ειδικά όταν μπήκε αυτός ο «ξένος» στο σπίτι. Ίσος σημαίνει κάτι όλο αυτό το όνειρο; Επίσης λίγες μέρες πριν δω αυτό το όνειρο είδα ένα έργο με σεισμό δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Ευχαριστώ :)

Καλημέρα! Είδα ότι ήμουν σε μια παραλία και ξαφνικά ενώ η θάλασσα είναι ήρεμη αρχίζει να κάνει κύματα. Σημειωτέον ότι και με τα κύματα η θάλασσα παραμένει καθαρή. Βλέπω λοιπον δύο παιδάκια τα οποία ενώ κάνουν μπάνιο στην αρχικά ήρεμη θάλασσα, να τα καπελώνει το κύμα. Τρέχω γρήγορα να πάω να τα σώσω, όταν εμφανίζεται μια κοπέλα η οποία μου ζητάει βοήθεια και μου τραβάει το χέρι για να σώσω εκείνη πρώτα. Πέφτω λοιπόν μέσα και καταφέρνω να την σώσω. Μετά τρέχω να σώσω τα παιδιά τα οποία έκλαιγαν από το φόβο τους. Εν τέλη καταφέρνω να σώσω και εκείνα( με δυσκολία ομως λόγω της δύναμης του νερού) και βγαίνουμε όλοι στη στεριά σώοι και ασφαλείς. Τι σημαίνει αυτό;

Γεια σας,ειδα στον υπνο μου οτι ημουν βραδυ σε μια θαλασσα και περπατουσα στην αμμο ξυπολυτη με το αγορι μου.Μετα για καποιο λογο ηθελα να παω προς τα μεσα αλλα περπατουσα για αρκετη ωρα γιατι η θαλασσα ηταν αρκετα ρηχη ομως μεσα σε μια στιγμη βρεθηκα να κολυμπαω στα βαθια.Το περιεργο ειναι πως εκανα μακροβουτια και εβλεπα κατω στον βυθο κατι τεραστιες τρυπες-λακουβες μαυρες (ηταν γενικα πολυ σκοτεινα ετσι και αλλιως) στις οποιες πηγαινα κοντα,αλλα δεν γινοταν απολυτως τιποτα,τις παρατηρουσα απλως.Προς το τελος θυμαμαι κατι και για μια φωκια μεσα στη θαλασσα που ενω δεν ηταν απειλητικη καθολου την φοβομουν πολυ και κολυμπουσα να φυγω μακρια.Μετα το ονειρο εκλεισε με εμενα να περπαταω προς τα εξω στην θαλασσα και να με περιμενει στο ιδιο σημειο το αγορι μου... αναμεικτα συναισθηματααααα

Ήμουν επάνω σε ένα μικρό αεροπλάνο μαζί με άλλο ένα άτομο...φορούσα αλεξίπτωτο...ο άλλος μου είπε να περιμένω γιατί δεν τελείωσε τις ετοιμασίες...εγώ όμως πήρα φόρα και πήδηξα... τράβηξα το αλεξίπτωτο και δεν άνοιγε... άρχιζε να με καταλαμβάνει το άγχος...έβλεπα να πλησιάζω την θάλασσα...και πλησίαζα και πλησίαζα...μόλις εφτασα στα 5 μέτρα και βούτηξα κλάσματα δευτερολέπτου μετά πέθανα και ξανά βγήκα πάνω στο αεροπλάνο... περίμενα και ξανά έπεσα όμως το αλεξίπτωτο άνοιξε αυτήν την φορά ...

Είδα στον ύπνο μου οτι ήμαστε με τον καλύτερο μου φίλο στη θάλασσα κοντά σε βράχια και ξαφνικά περνάει ενα τεράστιο καράβι και αρχίζει να κάνει απόνερα. Και του λέω "τώρα τι κάνουμε»; «Πάρε καλή ανάσα», μου λέει εκείνος. Εεεεε και έρχεται ενα τεράστιο κύμα και μας καλύπτει. Δεν χτυπάμε όμως στα βράχια! Και περνάει και βγαίνουμε στην επιφάνεια! Καθαρό το νερό...

Ημουνα σε ενα μικρο λιμανάκι... Το οποίο είχε μια ξύλινη γέφυρα... Κάποια κομματια της γεφυρας λειπανε.. Και ετσι όπως πηγα να περάσω απο πανω την ωρα που πηδαω πεφτω στο νερό με φορα λες και επεσα απο πόλη ψηλα... Πηγαινα πολυ βαθιά στο νερο τα νερά στο λιμανι ητανε πράσινα μεσα στο μέρο μπορουσα να ανανπεω και να βλεπω εξω απ αυτο.... Και όπως πηγαινα ολο και βαθυτερα βρέθηκα εξω απ το νερο σε γαλάζια θάλασσα χώρις να σταματαω ομως καπου συνεχιζα και πηγαινα προς τα πισω προσπαθώντας με τα χέρια μου να σταματήσω σε κάποιο σημείο και ξυπνησα τρομαγμένη πολυ

Εγω ειδα οτι ημουνα με τον συντροφο μου και κατι συγγενεις στη παραλια αλλα ητανε τοσο ωραια με ηλιο η θαλασσα κρυσταλλινη πεντακαθαρη ειχε και καραβακια... Μετα κατσαμε φαγαμε σε μια ψαροταβερνα κατι θαλασσινα...καλο ειναι αυτο;

Παρόμοια άρθρα στον Ονειροκρίτη

Ο ονειροκριτης και οι πιο πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Υγρασία, μούχλα

υγρασία, μούχλα, ονειροκριτης
Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα; Γενικά, η...

Παραλία, πλαζ

ονειροκριτης, Παραλία, πλαζ
Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι κατά τον ονειροκρίτη, για τα ερωτικά μας. Γενικά, μια όμορφη παραλία στο όνειρό σου αποτελεί προάγγελο για καλύτερο τρόπο ζωής και πολλές...

Αδερφός, αδερφή, αδέρφια

Αδερφός, αδερφή, αδέρφια ονειροκριτης
Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον...

Δάχτυλο

ονειροκρίτης δάχτυλο, ερμηνεία ονείρου με δάχτυλο
Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα...

Κουνούπι

Κουνούπι ονειροκρίτης ερμηνεία ονείρου
Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα...

Σπυρί - Σπυριά

σπυρί, σπυριά, κακό σπυρί, ονειροκρίτης, ερμηνεία ονείρου
Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και...

Αχλαδιά, αχλάδια

Αχλαδιά,  αχλάδια ονειροκριτης
Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αχλάδια και αχλαδιές; Αν δεις στο όνειρό σου αχλάδια, νόστιμα και ζουμερά, είναι προμήνυμα πως θα αποκτήσεις απρόσμενα κέρδη. Αν όμως δεις...
Διαδώστε: