Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Πεθαμένος, πεθαμένη (νεκρός)

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πεθαμένο, αυτό σημαίνει καλό για σας και για την οικογένειά σας.

Αν δείτε νεκρό έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα ενώ θα μάθετε και ευχάριστα νέα για αυτόν.

Αν ο πεθαμένος που θα δείτε είναι ένας από τους γονείς σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πεθαμένο ένα νεαρό άτομο, αυτό σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρος ή ανύπαντρη σύντομα θα παντρευτεί.

Αν δείτε πεθαμένο τον εαυτό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη υποδηλώνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Είτε λεφτά θα πάρετε είτε θα κερδίσετε κάτι είτε θα συμβεί κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ σκληρά.

Αν δείτε πεθαμένο κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς.

Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, και μάλιστα αν τον ακούτε να λέει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν δείτε τους πεθαμένους γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε.

Αν δείτε έναν πεθαμένο συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο, καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί.

Αν δείτε ήδη πεθαμένο συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. Κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του για ταξίδι...

Αν δείτε πως φιλάτε πεθαμένο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία, δε θα σας απασχολήσουν αρρώστιες και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις.

Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί στα επαγγελματικά σας.

Σχόλια3

Χρυσα

πριν από 2 χρόνια 7 μήνες

Είδα έναν φίλο μου ο οποίος είναι πεθαμένος να Εμφανίζεται σε απόσταση όταν ζήταγα για ένα σημάδι..πχ να κάνω αυτό ναι η όχι αν όχι εμφανίσου.. και εμφανιζόταν.. τι σημαίνει;

Stefanos lazaridis

πριν από 2 χρόνια 7 μήνες

ειδα χθες στο ονειρο τον πατερα μου τον οποιο χασαμε το καλοκαιρι.Καθομουν και ακουω μια φωνη να με φωναζει να ανεβω πανω.την ωρα που φτανω στα σκαλια αντικριζω πανω τον πατερα μου και κοντοσταθηκα,και μου λεει έλα γρηγορα δεν εχουμε πολυ χρόνο.Οταν ανεβηκα πανω φοραγε ένα κουστουμι κΑΤΑΣΠΡΟ ΚΑΙ στο προσωπο φαινοταν πολυ Νέος. Εκεί με έποιασαν λιγμοι και του ζητησα συγνωμη που δεν μπορεσα να κανω Κατι να τον Βοηθησω.Με αγκαλιασε απο τους ομους και κατσαμε στα γονατα μας και μου απαντησε 'κανενας δεν φταίει, απο δω και πέρα όλα θα πανε καλα'. Αμεσως ανοιξα τα ματια και ηταν βουρκωμενα αλλα ταυτοχρονα ενιωθα μια ηρεμια.

Βασιλική

πριν από 2 χρόνια 7 μήνες

Ο πατέρας μου είναι νεκρός 10 χρόνια τον έχω ξαναδεί στον ύπνο μου μόνο μια φορά . Αυτή την φορά τον είδα να είναι μεν ζωντανός αλλά χρειαζόταν βοήθεια χωρίς να την ζητήσει ήταν σαν να πέθαινε σταμάτησε η καρδιά του και χωρίς να το σκεφτώ δεν θυμάμαι μαζί με ποιον άλλον/η ήμουν έσκισα το στήθος του έβλεπα τα όργανα του αλλά όχι αίμα και ψάχνοντας βρήκα την καρδιά του και της έκανα μαλαξεις δεν θυμάμαι εάν έζησε αλλά ούτε και να πέθανε σταμάτησα εγώ κάποια στιγμή της μαλαξεις και είπα στο άλλο άτομο να συνεχίσει για να κάνω κάτι άλλο