Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Πεθαμένος, πεθαμένη (νεκρός)

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πεθαμένο, αυτό σημαίνει καλό για σας και για την οικογένειά σας.

Αν δείτε νεκρό έναν γνωστό σας που είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα ενώ θα μάθετε και ευχάριστα νέα για αυτόν.

Αν ο πεθαμένος που θα δείτε είναι ένας από τους γονείς σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πεθαμένο ένα νεαρό άτομο, αυτό σημαίνει πως αν είναι ανύπαντρος ή ανύπαντρη σύντομα θα παντρευτεί.

Αν δείτε πεθαμένο τον εαυτό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη υποδηλώνει πως κάποιο μεγάλο καλό θα συμβεί σε σάς. Είτε λεφτά θα πάρετε είτε θα κερδίσετε κάτι είτε θα συμβεί κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ σκληρά.

Αν δείτε πεθαμένο κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει κάποιος μεγάλος έρωτας που θα γεννηθεί για σάς.

Αν όμως δείτε νεκρό κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και αυτό σας μιλάει, και μάλιστα αν τον ακούτε να λέει λόγια που δεν τα καταλαβαίνετε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν δείτε τους πεθαμένους γονείς σας να σας καλούν κοντά τους, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα μπορεί να πάθετε.

Αν δείτε έναν πεθαμένο συγγενή σας να σας υποδεικνύει κάτι, μην παραλείψετε να το κάνετε. Αν δείτε νεκρό συγγενή σας να σας ζητάει κάτι, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως έχετε παραμελήσει τα θρησκευτικά σας καθήκοντα γι’ αυτό το άτομο, καλό είναι να του κάνετε κανένα τρισάγιο ή να του ανάψετε κανένα κερί.

Αν δείτε ήδη πεθαμένο συγγενή σας να σας καλεί κοντά του ή να σας παρουσιαστεί με κάποιο αυτοκίνητο να σας πάρει ταξίδι και δείτε πως αρνηθήκατε, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα γλιτώσετε από κάποιο ατύχημα. Κακό είναι άμα δείτε ότι σας παίρνει μαζί του για ταξίδι...

Αν δείτε πως φιλάτε πεθαμένο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία, δε θα σας απασχολήσουν αρρώστιες και πως θα πάρετε καλές ειδήσεις.

Αν δείτε κάποιον νεκρό να έρχεται κοντά σας και να σας μιλάει, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας συμβεί στα επαγγελματικά σας.

Σχόλια3

Βασιλεια

πριν από 1 εβδομάδα 6 ημέρες

Είδα στο όνειρο μου τον πεθαμένο πατέρα μου άναβε σπίθα φωτιά και το κράταγε σε ένα χέρι . Όταν τον είδα στο όνειρο μου φώναζα μπαμπά μπαμπά ήρθες να με δεις αλλά δεν μπόρεσα να φωνάξω δίνατε . Ο μπαμπάς μου χαμογέλαγε και με έφερε κοντά του και με αγκάλιασε. Και μετά ξύπνησα .

Κωστας

πριν από 2 εβδομάδες 5 ημέρες

Είδα την άρρωστη γυναίκα μου να μιλάνε με την πεθαμένη συμπεθέρα

Ειρήνη Φ.

πριν από 4 εβδομάδες 1ημέρα

Είδα όνειρο..τον θείο μου που πρόσφατα πέθανε.Δεν πήγα στην κηδεία.Ημουν σπίτι μου σκοτάδι ήταν νυχτα ένιωθα φοβισμένη κ ανησυχη..τον άκουγα ζωντανό να παραμιλαει από μακρυά σε διπλανό σπίτι όπως έμενε εν ζωη..χωρίς να καταλαβαίνω τι λέει...ένιωθα άσχημα..ήθελα να πάω κοντά του..να δω τι γίνεται τι θέλει...ήξερα ότι κάτι κακο θα συμβει..πήγα κ έκατσα μαζί του είδαμε μαζί τηλεόραση κ ησύχασα κ αυτός το ίδιο..είχε πολλές σοκολάτες κ πήρα κ έφαγα αρκετές..Μετά ξαφνικά όλα αλλάζουν...Μαθαίνω ότι πέθανε...πήγα δίπλα σπιτι ήμουν στενοχωρημένη είχε κόσμο..κ αγκάλιασα τον ξάδερφο μου..κ την ξαδέρφη μου...που ήταν ο πατέρας του.Νεκρο δεν τον είδα στο όνειρο. Τι σημαίνει?