Ανθρωπος που ηθελε πολυ να με δει απο κοντα.

Ειδα περιπου πριν 2 μηνες εναν ανθρωπο που ηθελε και ηθελα να δω απο κοντα απο τα τελη του 2017.Γνωριστηκαμε μεσω facebook. Hταν σουρουπο ο ουρανος ειχε χρωμα μπλε μωβ. φορουσαμε και οι δυο καλα και ομορφα ρουχα. ηταν σε μικρη αποσταση απο εμενα και με κοιτουσε επιμονα. Πισω του υπηρχε ενα δασος απο πευκα αλλα εκεινος καθοταν σε δρομο κεντρικο στην ακρη ευθεια με το δικο μου δρομο και παλι κοιτωντας εντονα ο ενας τον αλλον στα ματια.Ξαφνικα σηκωνω λιγο το φορεμα,φυσηξε απαλος αερας στα μαλλια μου και σαν να πηρα αποφαση οτι πρεπει να παω στο κεντρικο δρομο που καθοταν εκεινος.Οταν πηγα καναμε 2 η 3 κυκλους σαν να χορευαμε τανγκο με βλεμματα κολλημενα χωρις να αγγιξει ο ενας τον αλλον.( Να σημειωσω οτι η συναντηση δεν εγινε ακομη γιατι ημουν αρκετα αρρωστη και τωρα αναρρωνω σιγα σιγα.)
Ελενα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...