ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ

Στο όνειρο είδα οτι είχε πεθάνει ο γιος μου,δεν τον είδα νεκρό παρά μόνο οτι είχε συμβεί το γεγονός και πήγαινα με τη σύζυγο μου στην κηδεία στο νεκροταφείο. Η σύζυγος μου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και κάποια στιγμή την ώρα που φτάναμε κοντά την τράβηξα και τις είπα ότι δεν μπορώ να πάω και να δω το παιδί μου και με έπιασε κρίση πανικού και χτυπιόμουν, στο σημείο αυτό ξύπνησα. σε όλη τη διάρκεια του όνειρου δεν είδα καθόλου το παιδί μου.
stgeo

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.