Πισίνα σπιτι

Ήταν ζωντανό όνειρο και σημειώστε οτι βλεπω σπάνια ονειρα. Είχαμε πισίνα μέσα στο έδαφος στο εξοχικό σπίτι που την είχε σκάψει ο άγνωστος γείτονας και την μοιραζόμασταν και γιαυτο εγώ ήμουν έντονη διερωτουμενη πως το έκανε αυτό χωρις να το γνωρίζουμε κ να συμφωνησουμε ;;; το σχήμα της ήταν παράξενο, δλδ ορθογώνιο μεν αλλα έκανε μια προεξοχή ένα άλλο τετράγωνο περίπου μέρος που ήταν στο δικό μας οικόπεδο και ο άλλος γνωστός γείτονας με τον οποίο δεν μιλάμε επέμενε οτι είναι καλό γάργαρο νερό από πηγή και να μην γκρινιάζω. Μέσα σε όλη την πισίνα κολυμπούσαν αρκετά άτομα, θυμάμαι παιδιά έβλεπα χέρια πόδια να κινούνται, ήταν σούρουπο, κ διαμαρτυρομουνα πότε θα κάνουμε εμείς μπάνιο κ το δικό μου παιδί. Παράλληλα χωρίς να την δω αναφέραμε απλά , ήταν κ ο άντρας μου που επίσης δεν τον έβλεπα, την δίκη μας πισίνα που πραγματικά υπάρχει και είναι πλαστική μεγάλη αλλα οχι κανονική είναι υπέργεια δλδ πάνω στο έδαφος στήνεται, οτι πλέον δεν την χρειαζόμαστε κ μπαίνοντας συην κουζίνα μας ειδα στα ντουλάπια στίγματα μικρά μαύρα υγρασίας που εξηγήσαμε από την πλαστική πισίνα , αλλα δεν νας ένοιαζε γιατι πια θα την βγάζαμε κ θα τελείωνε κ η υγρασία. Το παράξενο είναι οτι το οικόπεδο του εξοχικού ήταν σε διάταξη των γονιών μου (οχι το δικό μας που είναι άλλο) , με κουζίνα ντουλάπια πισίνα πλαστική κλπ... τα δικά μας. Ξύπνησα με αίσθημα οτι ειμαι χαρούμενη που εχω πισίνα κλπ...& ήσυχη για το καθαρό νερό της κανονικής πισίνας στο οικόπεδο μας κ οτι η υγρασία φεύγει εύκολα από το σπίτι Αυτά. Αναμένω την ερμηνεία σας. Ευχαριστω ΜΚ
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.