Τσακωμός με την Μαμα μου

Είδα στο όνειρο μου ότι τσακωνομουν με την μητέρα μου (η οποία έχει πεθάνει) για ένα θέμα το οποιο στον ξύπνιο μου δεν επρόκειτο να τσακωνομουν ποτέ μαζι της! Κατά τη διάρκεια του καυγά (στο όνειρο μου) ενωθα άσχημα που της φώναζα και τσακωνομουν μαζι της για τόσο σαχλό λόγο. Το όνειρο ήταν τόσο έντονο που όταν ξύπνησα είχα φρικτό πονοκέφαλο και ένιωθα τόσο άσχημα όσο και στο όνειρο μου.
Νεφελη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.