σαπιο

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.