Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Μικρο ψαρι(ονειρο)

Καλημερα σας.Ειδα ενα μακαβριο ονειρο με μικρο ψαρι-(μεγεθος σαρδελλας-γαβρου)-.το ψαρι βρισκοταν σε λεκανη με νερο και εγω το ετρωγα ενω ταυτοχρονα ενοιωθα μεγαλη λυπη γι αυτο.Ετρωγα λιγο το ξαναβαζα στο νερο κι αυτο σπαρταρουσε ακομη και οταν ειχα φαει το μισο...Παρακαλω αν γινεται να μου δωσετε εξηγηση.Ευχαριστω.
ανδρεας

ονειροκριτης

πριν από 8 χρόνια 4 μήνες

Ανδρέα το όνειρό σου είναι περίεργο. Η σαρδέλα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες. Το ότι είδες να τρως σαρδέλα θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχεις ευχάριστα νέα. Αλλά εσύ ένιωθες μεγάλη λύπη και το μετάνιωνες όπως λες. Και επίσης το ψάρι ήταν ακόμα ζωντανό αφού το ξαναέβαζες στο νερό. Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι το όνειρο είναι κακός οιωνός για τις δουλειές ή τα αισθηματικά σου. Πιθανόν να αναγκαστείς να κάνεις πράγματα τα οποία δεν θες αλλά δεν θα έχεις επιλογές...

 

 

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Αν δεις ακίνητο άγαλμα στον ύπνο σου, είναι συνήθως οιωνός για αποτυχίες και στασιμότητα στις δουλειές σου. Αν όμως είδες στο όνειρό σου να θαυμάζεις ή να ακουμπάς ένα ωραίο άγαλμα κάποιου μεγάλου άντρα ή του Θεού, να περιμένεις επιτυχίες και θα ακούσεις ευχάριστα γεγονότα.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;