Μικρο ψαρι(ονειρο)

Καλημερα σας.Ειδα ενα μακαβριο ονειρο με μικρο ψαρι-(μεγεθος σαρδελλας-γαβρου)-.το ψαρι βρισκοταν σε λεκανη με νερο και εγω το ετρωγα ενω ταυτοχρονα ενοιωθα μεγαλη λυπη γι αυτο.Ετρωγα λιγο το ξαναβαζα στο νερο κι αυτο σπαρταρουσε ακομη και οταν ειχα φαει το μισο...Παρακαλω αν γινεται να μου δωσετε εξηγηση.Ευχαριστω.
ανδρεας

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Ανδρέα το όνειρό σου είναι περίεργο. Η σαρδέλα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες. Το ότι είδες να τρως σαρδέλα θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχεις ευχάριστα νέα. Αλλά εσύ ένιωθες μεγάλη λύπη και το μετάνιωνες όπως λες. Και επίσης το ψάρι ήταν ακόμα ζωντανό αφού το ξαναέβαζες στο νερό. Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι το όνειρο είναι κακός οιωνός για τις δουλειές ή τα αισθηματικά σου. Πιθανόν να αναγκαστείς να κάνεις πράγματα τα οποία δεν θες αλλά δεν θα έχεις επιλογές...

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;