Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τύχη - ατυχία

Πώς εξηγεί ο ονειροκρίτης την Τύχη ή την Ατυχία στα όνειρα; Τι συμβαίνει όταν βλέπεις να σου συμβαίνει κάτι τυχερό; Πρέπει να χαρείς ή μήπως είναι καλύτερο να φυλαχθείς από τις κακοτοπιές;

Αν ονειρευτείς ότι κέρδισες λεφτά, θα συμβεί το αντίθετο: δεν πρόκειται να σου δώσουν ούτε αυτά που σου χρωστούν.

Αν δεις όνειρο ότι βρήκες χρήματα κατά τύχη, μόνο αυτό δε θα συμβεί στην πραγματικότητα. Αντίθετα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει είτε ότι θα καταστραφείς οικονομικά και θα αποκτήσεις χρέη είτε ότι θα έχεις άσχημες ειδήσεις.

Επίσης, αν δεις πως είχες την ατυχία να χάσεις χρήματα, αυτό σημαίνει άσχημες ώρες στην οικογένεια ή στενοχώρια στη δουλειά.

Αντίθετα, αν ονειρευτείτε ότι σας έχουν χτυπήσει όλες οι ατυχίες του κόσμου και είστε απένταροι, τότε θα έχετε τύχη! Αν δεις ότι είσαι πάμφτωχος και ξαφνικά κάνεις την τύχη σου (βρίσκοντας λεφτά ή καλή δουλειά ή έναν παλιό έρωτα), προβλέπονται μικροενοχλήσεις, αλλά και μεγάλη ευτυχία. Επίσης, θα έλθουν σύντομα πολλές και απίστευτες αλλαγές.

Αν δεις στο όνειρό σου να παίζεις τυχερά παιχνίδια (κουλοχέρη, ζάρια και γενικότερα τζόγο), αυτό είναι οιωνός για πρόσκαιρη επιτυχία και ξέφρενα γλέντια που όμως θα κρατήσουν πολύ λίγο. 

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα ατύχημα με αυτοκίνητο η ερμηνεία είναι ότι θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και ατυχίες στην προσωπική σας ζωή αλλά και στη δουλειά σας.

Αν ονειρευτείτε ένα ατύχημα που αφορά οικονομικά ζητήματα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, σημαίνει ότι θα επιδοθείτε σε έναν αγώνα για να κερδίσετε κάτι και θα τα καταφέρετε. Στην πορεία όμως κάποιος γνωστός ή συγγενής σας που θα σας βοηθήσει θα έχει μεγάλες απώλειες. Για τους άντρες, ένα τέτοιο όνειρο είναι και οιωνός για οικονομικές απώλειες, ή για εξαπάτηση από κάποιο φίλο.

Για τις γυναίκες που θα δουν στο όνειρο τους κάποια ατυχία ή ατύχημα με οποιοδήποτε μέσο (μηχανή, αυτοκίνητο κλπ) σημαίνει ότι πιθανώς να χάσουν τον άντρα τους από κάποια «φίλη».

Αν ονειρευτείτε κάποιον να παίζει "κορώνα-γράμματα" με ένα νόμισμα, σημαίνει ότι σας απασχολεί έντονα κάποια απόφαση ή γεγονός. Και αυτό το όνειρο σημαίνει πολλές φορές ότι δεν αναλαμβάνετε την ευθύνη των αποφάσεών σας.

 

Σχόλια