Νεκρη αδελφη στη θαλασσα

Ειδα οτι εκανα μακροβουτι μαζι με μια ξαδελφη μου στη θαλασσα και ξαφνικα βλεπω εναν ανθρωπο στο νερο. Βουταω να τον πιασω και ηταν η πεθαμενη αδελφη μου η οποια καθεται στην αγκαλια μου με ενα μεγαλο χαμογελο. Εγω απο τη χαρα μου φωναζω στην ξαδελφη μου και ερχεται προς το μερος μας. Η αδελφη μου λεει, τελικα καταλαβα οτι ειμαι μια Καρ... (το επιθετο μας - οταν μια γυναικα χαρακτηριζεται απο το επιθετο της π.χ. Παπαδοπουλου) και να γελαει οπως εκανε παντα. Μετα γυριζουμε και βλεπουμε στη θαλασσα την ανιψια μου και πλησιαζουμε, την β λεπει και φωναζει θεια? Και εκει ξυπνησα!
Α

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.