Νεκρη αδελφη στη θαλασσα

Ειδα οτι εκανα μακροβουτι μαζι με μια ξαδελφη μου στη θαλασσα και ξαφνικα βλεπω εναν ανθρωπο στο νερο. Βουταω να τον πιασω και ηταν η πεθαμενη αδελφη μου η οποια καθεται στην αγκαλια μου με ενα μεγαλο χαμογελο. Εγω απο τη χαρα μου φωναζω στην ξαδελφη μου και ερχεται προς το μερος μας. Η αδελφη μου λεει, τελικα καταλαβα οτι ειμαι μια Καρ... (το επιθετο μας - οταν μια γυναικα χαρακτηριζεται απο το επιθετο της π.χ. Παπαδοπουλου) και να γελαει οπως εκανε παντα. Μετα γυριζουμε και βλεπουμε στη θαλασσα την ανιψια μου και πλησιαζουμε, την β λεπει και φωναζει θεια? Και εκει ξυπνησα!
Α

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;