Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Φωτιά

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι μπροστά σε ένα τζάκι όπου καίει φωτιά με ωραίες και ήρεμες φλόγες, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία αλλά και οικογενειακή γαλήνη-θαλπωρή.

Αν, όμως, δεις όνειρο με άγρια και εκτός ελέγχου φωτιά με σπίθες και καπνό, αυτό σημαίνει ότι έρχονται μεγάλες στενοχώριες είτε στα επαγγελματικά είτε στα οικονομικά είτε στα προσωπικά σου θέματα. Ακόμα χειρότερα, αν δεις φωτιά στο δάσος, σημαίνει είτε οικονομική καταστροφή ή αρρώστιες και δύσκολες στιγμές για όλους.

Εξίσου άσχημο είναι το όνειρο όπου βλέπεις να καίγονται όλα γύρω σου. Ενα τέτοιο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο αδιέξοδο και δεν έχεις τρόπο να ξεφύγεις από τα προβλήματα σου. Οταν βλέπουμε τα πάντα να καίγονται γύρω από εμάς, αυτό ίσως σημαίνει πως έχετε μπλέξει σε μια πορεία που θα οδηγήσει σε κάποιου είδους καταστροφή.

Αν δεις όνειρο με αδύναμη φωτιά που αργοσβήνει, σημαίνει ότι θα βιώσεις τη μιζέρια και πιθανότατα θα χάσεις τη δουλειά ή λεφτά.

Αν όμως ονειρευτείς ότι ανάβεις μια ωραία φωτιά, η εξήγηση είναι ότι θα γνωρίσεις σύντομα άτομο του αντίθετου φύλου με το οποίο θα βιώσεις μεγάλο έρωτα.

Αν δεις ότι καίγεσαι από φωτιά και έχεις εγκαύματα που βγάζουν αίμα, αυτό δείχνει ότι έρχεται μεγάλη συμφορά και ίσως θάνατος στην οικογένεια σου ή σε κάποιο στενό σου πρόσωπο.

Αν είσαι έγκυος και δεις ότι ανάβεις φωτιά, θα έχεις πολύ καλή γέννα. Αν είσαι παντρεμένος άντρας, και δεις όνειρο ότι ανάβεις φωτιά σημαίνει ότι  θα γίνει ευτυχισμένος πατέρας.

Αν ονειρευτείς ένα πεθαμένο πολύ κοντινό σου πρόσωπο να ανάβει φωτιά, και να σε καλεί κοντά να ζεσταθείς, σημαίνει ότι θα έχεις τύχη γιατί σε προστατεύει.

Τέλος αν δεις όνειρο με φωτιά και τραγούδια στην εξοχή αυτό σημαίνει ότι έρχονται επιτυχίες.

Σχόλια3

Κριστιάνα

πριν από 5 χρόνια 3 μήνες

Είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν αρχικά στο σπίτι μου μαζί με τα υπόλοιπα 3 μέλη της οικογένειάς μου και ότι μαγειρεύα μα την μαμά μου. Εκείνη την στιγμή πέρασα δίπλα από το τηγάνι χωρίς να το ακουμπήσω όμως πήραν φωτιά τα μαλλιά μου από την αριστερή πλευρά και έβαλα γρήγορα το κεφάλι μου στο νεροχύτη. Αφού έσβησε έβγαλα το κεφάλι μου και κούνησα τα μαλλιά μου και ξαναπήρα φωτιά και τα έβαλα πάλι κάτω από το νερό στην 3 προσπάθεια που έκανα πήραν πάλι φωτιά τα μαλλιά μου από την αριστερή πλευρά μόνο και παράλληλα και το αριστερό μου χέρι από την πάνω μεριά μόνο. Τα έβαλα πάλι στο νερό περιμένοντας. Το καλό ήταν ότι σε πονουσα καθώς καιγόμουν παρόλα αυτά όμως η οικογένεια μου δεν με βοήθησε όταν με αντίκρισε παρόλο που καιγόμουν. Δεν το έκαναν επίτηδες απλά νόμιζαν πως θα σβήσει. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα πήγα τρέχοντας στο μπαλκόνι να ανοίξω το λάστιχο όπου εκεί έσβησε τελικά και μάλλον σώθηκα...

ΚΩΣΤΑΣ

πριν από 5 χρόνια 7 μήνες

Εγώ είδα στο όνειρό μου ότι με τυλιξανε σε σεντόνι 2 κορίτσια και με σύρανε μέσα στο τζάκι με αναμένη φωτια!

Σαιλορ

πριν από 5 χρόνια 7 μήνες

Ήμουν στην γειτονιά μου και έκανα κάποιες βόλτες γενικα δεν ξέρω αλλά ένιωθα διαρκώς ότι όλα θα τα δω για τελευταία χωρίς να το ξέρω και σαν κάποιος να με παρά ακολουθούσε αν και νόμιζα ότι ήθελε να μου πουλήσει ναρκωτικά(μετά από λίγα λεπτα τον είδα νεκρό) Όλη την ώρα Προχώρησα λίγο προς το σπίτι μου είχε βραδιάσει απότομα και τότε παρατήρησα ότι σε ένα κατάστημα είχε ανθρώπους που δούλευαν παρά πολύ με κλειδωμένες πόρτες γυρίζω από την άλλη και βλέπω παρά πολύ κόσμο ακόμα και γνωστούς,σε λίγα δευτελεπτα υπήρχε κόσμος που χτύπιοταν μεταξύ του φωτιές αυτοκίνητα και γενικα χάος. Τότε καταφέρνω να περάσω απέναντι στο σπίτι μου και βλέπω τους γονείς μου σχετικά ψύχραιμους να μου λένε δεχόμαστε επίθεση και να μπω στο αμάξι εντελώς τυχαία είδα ότι είχαν πυροβολήσει τον μπαμπά μου στην πλάτη και αιμορραγούσε. Μπήκαμε στο αμάξι και δεχτήκαμε επίθεση από κάποιους έσπασαν το παρμπρίζ και ένιωσα πολύ έντονα το βλέμμα κάποιου,τους ξεφύγαμε.Ρωτούσα για τους συγγενείς μας και δεν μου απαντούσαν έβλεπα την πόλη να καταστρέφετε όταν βγήκαμε εντελώς είχε ξημερώσει την έβλεπα από μακριά ένιωθα πολύ έντονα κάποια συναισθήματα, καταρχάς καιγόταν ξαφνικά τράκαραμε και πεθάναμε πέσαμε από κάπου . Έχω τρομάξει μπορω να πω. Δεν έχω δει κάτι χειρότερο.