Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ληστεία, κλοπή, διάρρηξη

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Αν δεις στο όνειρό σου να πέφτεις θύμα ληστείας και να σου παίρνουν κάτι πολύτιμο (αυτοκίνητο, χρήματα, τιμαλφή, κοσμήματα, κλπ), αυτό θεωρείται κακός οιωνός. Είτε θα έχεις κακοτυχία και πιθανώς να χάσεις λεφτά ή θα χαλάσουν τα σχέδια που κάνεις. Αν ονειρευτείς πως κάποιος προσπάθησε να σε κλέψει σε μια συναλλαγή ή έκανε ληστεία στο σπίτι σου και πήρε αντικείμενα, τότε μπορεί να είναι και προμήνυμα για ερωτική απογοήτευση. Πιθανώς, ο σύντροφός σου δεν είναι αυτός που δείχνει.

Αν δεις ότι πέφτεις θύμας κλοπής όπου σε απειλούν με όπλο, αυτό θεωρείται αρνητικό σημάδι. Πιθανώς να χάσεις χρήματα ή να έχεις κάποια αποτυχία που θα επηρεάσει τις σχέσεις σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ληστεία, ακόμα κι αν δεν είσαι εσύ το θύμα, αλλά κάποιος άλλος, τότε αυτό το όνειρο ειναι οιωνός ότι θα έχεις κάποιες παροδικές επιτυχίες και θα σε θαυμάσουν.

Όταν δεις στο όνειρό σου ότι εσύ ο ίδιος κάνεις διάρρηξη, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάτι κακό, κάτι βρώμικο σκοπεύεις να κάνεις. Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι μπορεί να σου προτείνουν μια δουλειά ή μια συνεργασία που θα έχει επιτυχία, πρόσκαιρη όμως, για την οποία μπορεί να μετανιώσεις.

Αν δεις ότι προετοιμάζεις μαζί με άλλον κλέφτη μία ληστεία, όπου θα συμμετάσχεις κι εσύ, αυτό είναι οιωνός ότι θα κάνεις σημαντικά λάθη ή ότι θα χάσεις μια μεγάλη ευκαιρία στην ζωή σου. Το ίδιο όνειρο δείχνει απερισκεψία και επιπολαιότητα σε ορισμένες αποφάσεις σου και ότι μπορεί με τις πράξεις σου να προκαλέσεις ζημιά σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακόμα και να μπλέξεις με το νόμο.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι εσύ κάνεις κλοπή και σε πιάνουν επ’ αυτοφώρω να κλέβεις, σημαίνει ότι έχεις ή πάς να κάνεις "παράνομη" σχέση αλλά φοβάσαι τις συνέπειες μόλις αποκαλυφθεί το παραστράτημά σου. Για τις παντρεμένες γυναίκες που έχουν "παράνομο" δεσμό και δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι πρέπει να προσέξουν...

Αν ονειρευτείς να σε κατηγορούν για κλοπή, σημαίνει ότι θα υπάρξουν διαφωνίες και προβλήματα στον φιλικό, ερωτικό και οικογενειακό περίγυρό σου.

Αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρό σου ότι πέφτεις θύμα κλοπής, είναι οιωνός ότι κάποιος θα σε αγαπήσει (ή σε αγαπά ήδη) και θα προσπαθήσει να “κλέψει” την καρδιά σου.

Παρόμοια, η γυναίκα που θα ονειρευτεί να τη ληστεύουν (π.χ. κλοπή τσάντας), δεν πρέπει να ανησυχεί. Τις περισσότερες φορές άλλωστε ένα τέτοιο όνειρο, όπου χάνεις λεφτά, σημαίνει τύχη!

Αν είσαι παντρεμένος άντρας και δεις άντρα να μπαίνει στο σπίτι σου, για κλοπή, είναι δείγμα για άγχος στη σχέση με τη σύντροφό σου. Πιθανώς να φοβάσαι για το γάμο σου, από κάτι που έχεις κάνει και το έχεις κρατήσει μυστικό.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς ολόκληρη συμμορία από κλέφτες να κάνουν ληστεία τράπεζας ή διάρρηξη, κατά τον ονειροκρίτη  σημαίνει στενοχώριες, βάσανα και ταλαιπωρίες, από συκοφαντίες που θα πουν για σένα άτομα του περιβάλλοντός σου. Αν όμως είδες ληστεία ή διάρρηξη όπου οι ληστές τραγουδούσαν και γλεντούσαν με τα χρήματα που πήραν, αυτό μάλλον σημαίνει πως θα έχεις καλές και ευχάριστες ειδήσεις.

Φυσικά, αν είχες ακούσει για κάποια ληστεία πρόσφατα και το είχες στο μυαλό σου ή αν είχες δει ταινία με ληστείες, μην δώσεις σημασία στο όνειρο. Απλά μιλάει το υποσυνείδητο.

Σχόλια3

παντελης

πριν από 3 χρόνια 6 μήνες

ειδα ονειρο οτι οδηγουσα ενα ποδηλατο και καθως το οδηγουσα το αφησα κατω για να ξαπωστασω.μια που το αφησα μια που το εχασα απο τα ματια μ σε 0 χρονο!!τι φαση?

Ντίνα

πριν από 3 χρόνια 8 μήνες

Καλημέρα,είδα ένα όνειρο που ήμουν σπίτι με την εργοδότρια μου - φίλη μου και την μικρούλα κόρη της σπίτι μου βράδυ και τρώγαμε φρούτα όταν ακούσαμε θόρυβο από μέσα και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα του δωματίου που καθόμασταν. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν ληστές και πήγα πίσω από την πόρτα κ την έσπρωξα και καθόμουν πίσω της, δεν ειχε κάποιο κλειδί κ έτσι με όλη μου την δύναμη προσπαθούσα να την κρατήσω μην μπουν μέσα. Κάποια στιγμή το καταφέρνουν και βλέπω 5-6 άτομα που ήθελαν να μας πάρουν έτσι έλεγαν μεταξύ τους, προσπαθώ να τους σπρώξω και καταφέρνω κ κλείνω την πόρτα κ κάθομαι πίσω της και λέω στην φίλη μου να πάρει την αστυνομία όμως μας το έκλεινε κ δεν μπορούσαμε. Ανοίγουν παλι την πόρτα κ έτσι όπως μπαίνουν μέσα αρπάζω έναν στείλω κ το καρφώνω σε κάποιον από τους ληστές, επειδή δεν κάνει κάτι αρπάζω γρήγορα το μαχαίρι κουζίνας που κρατούσε η φίλη μου όταν έκοβε φρουτα, και τους απειλώ να φύγουν. Εκείνοι όμως δεν φοβόντουσαν και πήγε κάποιος να μου ορμήσει και τον πιάνω και τον μαχαιρώνει στα χέρια με επιφανειακές μαχαιριες και τον πιάνω και απειλούσαν τους άλλους να φύγουν αλλιώς θα τον σκοτώσω. Και πάλι δεν έφευγαν, έκαναν λίγο πίσω και πήγαν κ κρύφτηκαν μέσα στο σπίτι, τους φώναζα ότι τους βλέπω ότι δεν έφυγαν κ ότι θα σκοτώσω τον φίλο τους αν δεν φύγουν και ότι θα ψάξω το σπίτι κ αν βρω κανέναν θα τον σκοτώσω. Έτσι όπως πάω σε ένα δωμάτιο να δω μόλις σκύβω κάτω από το κρεβάτι να τσεκαρω έναν που κρύβονταν εκεί με αρπάζει ένας άλλος από πίσω αλλά κατάφερα και ξέφυγα και τον μαχαίρωσα. Εκεί βλέπω να έρχονται ακόμη περισσότεροι κάπου στους 20 να μας πιάσουν. Τότε έρχεται κ ο αρχηγός τους κ αυτός με ένα μαχαίρι και προσπαθούσαμε να παλέψουμε, εγώ πήρα ένα μαξιλάρι να αμυνθώ από το μαχαίρι του και τους λέω ότι κάλεσα την αστυνομία όπου να ναι έρχονται. Εκεί τότε μου λέει ένας νομίζεις θα σε πιστέψουν; Θα το κάνουμε να φανεί το αντίθετο. Τότε κοιτάω την φίλη μου κ ήταν δεμένη στο κρεβάτι και κατάλαβα ότι ήθελαν να κατηγορήσουν εμένα. Βγαίνω γρήγορα από την μπαλκονόπορτα και πηδούσα από μπαλκόνι σε μπαλκόνι όμως με ακολουθούσαν. Έτρεχα κρύβομουν και σκότωσα πολλούς που με κυνηγούσαν. Μέχρι που ήρθε ο αρχηγός τους ένας μεγαλόσωμος και έτσι όπως τον μαχαιρωνω πάω να του κόψω τον λαιμό και με πιάνει από το ποδι, καταφέρνω να ξεφύγω και τον μαχαιρωνω και εκεί βλέπω ότι αρχίζει κ μεταλλάσσεται σε τέρας με περίεργα μάτια και με κυνηγάει, κατάλαβα οι δεν θα πεθάνει ποτέ και σκεφτόμουν να παραδοθω τελικά όμως δεν το έκανα και κάπου εκεί ξύπνησα. Να σημειώσω ότι δεν με πετυχε καμια μαχαίρια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό παιδιά; Φοβήθηκα πάρα πολύ.

Αναστάσιος Πλατής

πριν από 4 χρόνια

Καλησπέρα σας.Ειχα δει ένα βράδυ πέρυσι στον ύπνο μου ότι ήμουν Αστυνομικός και υπηρετούσα στον Αστυνομικό Σταθμό της Νέας Περαμου.Η ώρα ήταν 21:00μμ όταν εγώ μαζί με έναν συνάδελφο μου ο οποίος δεν υπάρχει στην πραγματικότητα,είχαμε πάει για φαγητό σε ένα σουβλαντζιδικο εκεί στην Νέα Περαμο,μας ρώτησαν ποιοι ήμαστε και εμείς δείχνοντας τους ταυτότητες τους είπαμε ότι είμαστε από τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό και εκεί ξαφνικά μαθαίνουμε από τον κόσμο ότι μπαινοβγαινουν διαρρήκτες στα σπίτια τους τις νύχτες και μας λέγανε τι θα γίνει θα τους πιάσετε;Μισή ώρα μετά μας πήραν τηλέφωνο να φυγουμε για υπηρεσία και τους είπαμε άμα μπουν σπίτια σας να μας πάρετε τηλέφωνο αμέσως.Εμεις φύγαμε από το μαγαζί και μισή ώρα μετά αφού πιάσαμε υπηρεσία μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι δολοφονήθηκε διαρρήκτης από θύμα του που είχε μπει στο σπίτι του να τον κλέψει.Εμεις πήγαμε στο σημείο του εγκλήματος,κατεβήκαμε από το περιπολικό,μπήκαμε οπλισμένοι στο σπίτι αφού χτυπήσαμε την πόρτα και είπαμε αστυνομία ανοίξτε,και είδαμε τον διαρρήκτη νεκρό.Ρωτήσαμε το θύμα πως έγινε και μου είπε ότι τον απειλούσε ότι αν δεν του δινε τα χρήματα θα τον σκότωνε.Του πέρασα χειροπέδες λέγοντας του συλλαμβανεστε.Τα περαιτέρω θα μας τα πείτε στον Αστυνομικό Σταθμό.Τον βάλαμε στο περιπολικό.Ειδοποιησα ασθενοφόρο και ιατροδικαστη να παραλάβουν το πτώμα του καθώς και σήμανση για αποτυπώματα.Αφου η σήμανση πήρε αποτυπώματα και το ασθενοφόρο παρέλαβε το πτώμα,εγω και ο συνάδελφος μου πήγαμε τον δράστη στον Αστυνομικό Σταθμό,και αμέσως ξεκίνησε η ανάκριση.Μετά παρέμεινε στο κελί του μέχρι να έρθει ο δικηγόρος του να προετοιμασουμε την απολογία του.Την επόμενη μέρα το πρωί μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων για να απολογηθεί,όπου το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο.Όλη η Νέα Πέραμος ήταν έξω από το δικαστήριο και τον χειροκροτουσε.Μπορειτε να μου πείτε τι σημαίνει το όνειρο αυτό;Είμαι ηθοποιός και σκηνοθετω παράλληλα έργα τρόμου...Ευχαριστώ...