Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γκρεμός

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Αντίστοιχα, στα όνειρα ο γκρεμός μπορεί να είναι σύμβολο για κίνδυνο αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και οιωνός για επιτυχίες. 

Έτσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις έναν γκρεμό στο όνειρό σου υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος που σε απειλεί. Αν είσαι γυναίκα ίσως να σημαίνει ότι ο γάμος ή  η ερωτική σχέση σου βρίσκεται σε κίνδυνο από τρίτο πρόσωπο.  Αν δεις ότι πέφτεις σε γκρεμό, σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλα προβλήματα στις υποθέσεις σου.

Αν είσαι άντρας, το όνειρο με γκρεμό είναι και για σένα κακός οιωνός. Για τους εργαζόμενους, είναι σημάδι για κακοτυχία και προβλήματα στη δουλειά.

Αν ο γκρεμός οδηγεί σε φουρτουνιασμένη θάλασσα ή σε αγριεμένο ποτάμι, το όνειρό έχει ακόμα πιο αρνητικό συμβολισμό και δείχνει τις ανησυχίες σου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου ότι πήδηξες ή προσπέρασες έναν γκρεμό  χωρίς να πάθεις τίποτα, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες σε όλες σου τις υποθέσεις.

Αν στο όνειρό σου δεις να στέκεσαι μπροστά σε έναν γκρεμό χωρίς να πέφτεις σημαίνει ότι είτε ότι θα ξεπεράσεις τα προβλήματα σου είτε ότι αντιμετωπίζεις με θάρρος τα προβλήματα που σου φέρνει η ζωή.

Αν ονειρευτείς έναν ξένο άνθρωπο να βρίσκεται στο βάθος του γκρεμού, σημαίνει ότι κάποιος στο περιβάλλον σου χρειάζεται τη βοήθεια σου. Αν όμως δεις τον άντρα ή τη γυναίκα σου να έχει πέσει σε γκρεμό, είναι σημάδι ότι έχει κάνει κάποιο λάθος που θα το πληρώσεις και εσύ ακριβά.

Αν δεις τον πρώην σου να πέφτει σε γκρεμό, σημαίνει ότι τον ξεπέρασες και σύντομα θα έχεις μια νέα ερωτική σχέση.

Αν ονειρευτείς ότι οδηγείς αυτοκίνητο και πέφτεις σε γκρεμό ή διαλύεται ο δρόμος και γίνεται γκρεμός είναι οιωνός για λάθος αποφάσεις που έχεις πάρει στο παρελθόν και οι οποίες θα σου κοστίσουν πολύ ακριβά αν δεν προσέξεις.

Σχόλια3

Μαρια Θωμα

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Πηγαίναμε με την φιλη μου με το αυτοκινητο και απότομα ειδα οτι ο δρόμος τελείωσε και ηταν γκρεμμος·Σταματησε το αυτοκινητο στο χείλος του γκεμμου·Βάλαμε όπισθεν και φύγαμε καλα·

Iro

πριν από 1 χρόνο 6 μήνες

Καλημέρα! Είδα ότι ήμουν με τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο, περνούσαμε από έναν μεγάλο γκρεμό και οδηγούσε αυτός. Ένα άγνωστο αυτοκίνητο μπροστά μας τούμπαρε και είπαμε ¨πάλι καλά που δεν συνέβη σε εμάς¨. Εκείνη τη στιγμή έφυγε το αμάξι μας σε μία στροφή και πέσαμε από το γκρεμό μέσα στη θάλασσα. Εγώ με κάποιο τρόπο άρχισα να αιωρούμαι και να ανεβαίνω ψηλά, χωρίς να καταλαβαίνω αν είμαι ζωντανή ή νεκρή. Και κάπου εκεί ξύπνησα! Αν υπάρχει κάποια ερμηνεία θα την εκτιμούσα. Ευχαριστώ.

Stavros

πριν από 1 χρόνο 10 μήνες

Είμασταν σε αμάξι και προσπαθούσαμε να περάσουμε από το δρόμο που είχε ανοίξει στα 2..στην διαδικασία του περάσματος δεν καταφέραμε να περάσουμε και πέφταμε σταδιακά σιγα σιγά χωρίς να πάθουμε κάτι εμείς. Το όνειρο τελείωσε χωρίς να πέσουμε πλήρος στο κενό.. τη σήμενει αυτό