καραφλη και μουγκη

γεια σας! λοιπον ειδα ενα ονειρο οτι βρισκομουν με τον αντρα μου σε ενα βουναλακι και προσπαθουσαμε να ανεβουμε ξαφνικα ειδε (κοπρανα ) κατω και αρχιζει να μου φωναζει μα καλα εκει βρηκες να κανεις την αναγκη σου.. εξαφανιστηκε ο αντρας μου και βρεθηκα σε ενα σπιτι με μια γυναικα η οποια κατι μου εκανε το τι δεν θυμαμαι και αρχιζε να μου λεει αντε μιλα γιατι θα διπλωσει η γλωσσα σου και θα μεινεις μουγκη αρχισα να μην μπορω να μιλαω πηγα στον καθρευτη να δω την γλωσσα μου οντως ειχε διπλωσει και δεν μπορουσα να μιλησω αλλα ειδα τον εαυτο μου καραφλο και φαναζοντας της τι μου εκανες ? εβγαλα την γλωσσα μου με τα χερια με οση δυναμη ειχα και στο τελος ξεδιπλωσε η γλωσσα και μιλησα.. τι να συμαινει αυτο? ειναι 3 μερες τωρα που βλεπω περιεργα ονειρα
christy

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Είτε δεις ότι πίνεις μπίρα, μόνος σου ή με άλλα άτομα, σε περιμένουν χαρές και ευχάριστα νέα.

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.