Το αγόρι που μου αρέσει

Είδα το αγόρι που μου αρέσει να με παίρνει αγκαλιά και μετά από λίγο να ξαπλώνει μαζί μου στο κρεβάτι και να με φιλάει και εγώ να τον χαϊδεύω στο πρόσωπο
Τουλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.