Παπάς χωρίς ράσα

Ήμουν οδηγός στο αυτοκίνητο μου και συνοδηγός ο αδελφός μου, άρχισε το αυτοκίνητο να κάνει περιστροφές χωρίς να μπορώ να το σταματήσω, δεν μπορούσα να το ελέγξω καθόλου, όταν κάποια στιγμή σταμάτησε μόνο του, κατέβηκα και άρχισα να λέω, τι ήταν αυτό που έπαθα τώρα, με έντονο τόνο και πως όλο αυτό, μου το είχε ξανά κάνει το αυτοκίνητο, δηλαδή ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα, αυτομάτως βρέθηκα στην εξώπορτα του σπιτιού μου και ένας παπάς βγήκε από μέσα χωρίς να φοράει τα ράσα του, τα είχε διπλωμένα και τα κρατούσε στα χέρια του, και μου λέει φεύγοντας, ότι αυτό που έπαθες θα το πάθει και η κόρη σου στο 2022 και φεύγει, του φώναξα πατερ τι εννοείς, όμως δεν μου απάντησε και έφυγε!!!
Δεσποινα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Τα όνειρα με μπουλντόζα έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος της μπουλντόζας, την κατάστασή της και τι ακριβώς βλέπουμε ότι κάνει. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπουλντόζες στα όνειρά μας.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.