Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σκατά

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Αν δείτε όνειρο με σκατά, σημαίνει συνήθως ότι θα πάρετε λεφτά και μάλιστα σύντομα. Όσο πιο πολλά σκατά δείτε τόσο περισσότερα λεφτά θα πάρετε! To ίδιο ισχύει αν δείτε ότι πατήσατε στο δρόμο ακαθαρσίες.

Επίσης, αν δείτε ότι κολυμπάτε σε μια θάλασσα από σκατά, σημαίνει ότι οι εχθροί σας ρίχνουν λάσπη αλλά εσείς θα επικρατήσετε.  Ωστόσο, αν δείτε ότι κάποιος σας ρίχνει βρωμιές, ο ονειροκρίτης λέει ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας πληγώσουν με δόλιους τρόπους.

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τα ρούχα σας έχουν πάνω σκατά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε το σπίτι σας εξαιτίας κάποιας αρρώστιας, επιδημίας ή οικονομικής καταστροφής. Γι' αυτό προσέξτε τα οικονομικά σας.

Τέλος, αν ονειρευτείτε ότι τρώτε ακαθαρσίες και αηδιάζετε, το όνειρο αυτό είναι συνήθως οιωνός για καλή τύχη είτε στις διαπροσωπικές σχέσεις σας είτε στη δουλειά σας. Κοινώς εδώ δεν ισχύει το θα «φάτε σκατό» αλλά σημαίνει ότι θα πάρετε λεφτά.

Αν δείτε ότι πέσατε σε σκατά, αυτό είναι καλό όνειρο και οιωνός για καλή τύχη στις δουλειές σας.

Σχόλια3

Ελενίδα

πριν από 2 μήνες 3 εβδομάδες

Εγώ είδα πως ξερνουσα σκατα στην τουαλέτα και πως έβγαιναν από τα αυτιά μου και την μύτη μου. Τι σημαίνει; Και πριν από αυτό είχα μαλώσει με την μητέρα μου (στο όνειρο ).

Κατερίνα

πριν από 6 μήνες

Εγώ είδα ότι έκανα εγώ μια κουράδα καφέ μέσα σε ασανσέρ και μόλις άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ ανηξερη λέω σε ένα παιδί να προσέχει γιατί κάποιος τα έκανε μέσα. 😵😂 πολύ παράξενο όνειρο. Τι σημαίνει;;

Δημητρης

πριν από 1 χρόνο

Γειά σας. Είδα όνειρο ότι την ώρα που συνευρισκομουν με την σύζυγο στο κρεβάτι, αφοδευσε. Μπορείτε να μου δώσετε μια ερμηνεία; ευχαριστώ για τον χρόνο σας.