Ονειροκρίτης » Σκυλί, σκύλος

Ονειροκρίτης Σκυλί, σκύλος

σκύλος ονειροκρίτης

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Ο σκύλος συμβολίζει την αγάπη και την φιλία, την πίστη και την εμπιστοσύνη, την υπακοή και τη χαρά.Και όμως στην πραγματική ζωή ο σκύλος είναι φίλος και σύντροφος, το ίδιο υποστηρίζει ο ονειροκρίτης ότι σημαίνει το όνειρο με σκυλί. Πάντα, ο σκύλος συμβολίζει τα αληθινά αισθήματα.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, όταν δεις όνειρο με σκύλο δείχνει ότι θέλεις να νοιώσεις ότι σε αγαπούν και σε προστατεύουν, ενώ παράλληλα θες να δώσεις αγάπη στην οικογένεια και στα κοντινά πρόσωπά σου. Αν δεις όμως ότι ο σκύλος είναι σε κίνδυνο, σημαίνει ότι μια φιλική ή ερωτική σχέση σου θα απειληθεί.

Αν ο σκύλος που θα ονειρευτείς είναι λευκός και φιλικός είναι οιωνός ότι θα έχεις σύντομες εκπλήξεις στον έρωτα. Αντίθετα, μαύρος σκύλος συμβολίζει κάποιον επικίνδυνο εχθρό σου.

Αν δεις όνειρο με σκύλο που γαυγίζει χαρούμενα ή ακούσεις χαρούμενο μουγκρητό σκύλου, σημαίνει ότι θα έχεις απολαύσεις στον έρωτα και στο σεξ αλλά και κοινωνική αναγνώριση.

Αν ονειρευτείς κυνηγόσκυλο αυτό σημαίνει τύχη, ευχάριστες εκπλήξεις και φιλίες που κρατάνε στον χρόνο. Αν δεις λυκόσκυλο σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείς στους στόχους σου, ειδικά σε ότι αφορά τη δουλειά σου, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Αν δεις μικρό σκυλί να σου κάνει παιχνίδια, αυτό δείχνει κάποιον γνωστό σου που σε θέλει πολύ και σκέφτεται εσένα.

Αν δεις ότι εκπαιδεύεις ένα λυκόσκυλο σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες ή ότι επηρεαζεσαι πολύ εύκολα και χρειάζεσαι επιβεβαίωση.

Αν ονειρευτείς σκύλο με ψώρα, να περιμένεις οικονομική αποτυχία.

Ονειρο με κουτάβι

Τα όνειρα με κουτάβια δείχνουν την παιχνιδιάρικη φύση σου και ότι θες να παίζεις παιχνιδάκια. Επίσης, τα κουτάβια σημαίνουν πως οι φιλίες σου θα πάνε καλά και ερωτικά θα έχεις καινουριες γνωριμίες. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις όνειρο με νεογέννητο κουτάβι, σημαίνει ότι έρχεται μωρό στην οικογένεια. Αν είσαι ανύπαντρη, να περιμένει δαχτυλίδι αρραβώνα ή πρόταση γάμου από τον καλό σου.

Αν ακούσεις σκύλο να γαυγίζει, να ακούσεις μια συμβουλή που θα σου δώσουν οι γονείς ή στενοί συγγενείς σου. Κατά μία άλλη έννοια σκύλος που γαβγίζει, συμβολίζει κάποιον εχθρό σου που σε απειλει αλλα δεν μπορεί να βλάψει.

Αν δεις όνειρο με καχεκτικό ή άρρωστο σκύλο, είναι οιωνός ότι θα σε βρει κάποια αρρώστια ή ότι θα έχεις δυσκολίες στα οικονομικά σου και θα χάσεις λεφτά.

Αν στο όνειρο σου δεις να αγοράζεις σκύλο, σημαίνει ότι έχεις την τάση να θεωρείς τους φίλους σου εξαγοράσιμους ή ότι δεν έχεις φίλους καθόλου.
Αν δεις σπιτάκι σκύλου σημαίνει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα (οικονομικό, ερωτικό ή οικογενειακό) και θα τιμωρηθείς για κάτι άσχημο που έκανες.

Αγριος σκύλος – Κακό σκυλί

Αν δεις όνειρο με άγριο σκύλο έρχονται καυγάδες αλλά θα τους ξεπεράσεις. Το ίδιο ισχύει αν δεις τρελό σκυλί.

Αν ονειρευτείς ότι σου επιτίθεται άγριος σκύλος χωρίς να σε δαγκώσει σημαίνει ότι θα αποκτήσεις έναν εχθρό στο στενό σου περιβάλλον.

Αν όμως ο σκύλος σε δαγκώνει, θα καυγαδίσεις με τον αγαπημένο σου και δύσκολα θα γλυτώσεις τον χωρισμό.

Κατά μία άλλη εξήγηση του ονειροκρίτη, ο άγριος σκύλος που γαβγίζει δείχνει ότι θες να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αν δεις μαύρο σκύλο με άγριες διαθέσεις, θα έχεις μεγάλα προβλήματα και σοβαρούς καυγάδες στην οικογένεια. Πιθανώς ο μαύρος σκύλος να είναι ο εχθρός που σε κυνηγάει.

Αν στο όνειρό σου μια ολόκληρη αγέλη σκύλων σε απειλεί τότε κάποιοι στο περιβάλλον σου έχουν κάνει κλίκα και σχεδιάζουν άσχημα πράγματα για εσένα.

Νεκρό σκυλί ή φόνος σκυλιού

Αν στο όνειρό σου ακούσεις σκύλο να κλαίει και να ουρλιάζει παραμονεύει κάποιος σοβαρός κίνδυνος και πρέπει να προσέχεις για ατυχήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σκοτώνεις σκυλί, θα πάθεις κάποια ζημιά. Αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις ένα σκύλο που δεν σου έκανε τίποτε θα σε βρει καταστροφή και θα χάσεις λεφτά.

Αν δεις ψόφιο σκύλο, κάποια μεγάλη στενοχώρια θα χτυπήσει την οικογένειά σου και πιθανώς θάνατος για κάποιο συγγενή σου. 

Κατά μία άλλη άποψη, νεκρός σκύλος στο όνειρο σημαίνει ότι θα χάσουμε κάποιο πιστό φίλο.

Αντίθετα αν δεις όνειρο ότι σκοτώνεις ένα άγριο σκυλί σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις όλες τις αντίθετες καταστάσεις και θα πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να δείξεις προσήλωση.

Αν δεις όνειρο να σε δαγκώνει σκύλος στο πόδι σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και ή στον εργασιακό σου χώρο από ανταγωνιστές. Πρέπει να μην είσαι διστακτικός αλλά να προχωρήσεις μπροστά (να μην σε κρατάει ο σκύλος πίσω...)

Σχόλια

Γεια σας είδα στο όνειρο μου ότι πήγα έξω στο μπαλκόνι να πάρω το σκυλί μου για να το πάω βόλτα και ήταν ξαπλωμένο Και τα μπροστινά του πόδια ήταν κομμένα ... Τι σημαίνει αυτό;

Είδα στο όνειρο μου ότι ειμουν σε ένα κεντρικό δρόμο με την γυναίκα μου και μου επιτέθηκε ένας σκύλος πιτμπουλ με δόντια στα βίδες και κοφτερά και μυτερά τρέξαμε με την γυναίκα μου να μπούμε σε μια είσοδο πολυκατοικίας και την ώρα που την έβαλα στην είσοδο την γυναίκα μου εσκυσε το πατζακι από το παντελόνι μπήκαμε και πήραμε τηλέφωνο την Αστυνομία για να μας σώσει...τι μπορεί να είναι Αυτό??

Καλημέρα, Είδα στον ύπνο μου ότι έκοψα το κεφάλι του σκύλου μου, για να του πλύνω μόνο το σώμα. Το κεφάλι ζούσε κανονικά, αλλά μέχρι να τελειώσω μια δουλειά που είχα, το σώμα άρχισε να κοκκαλωνει. Οπότε πήγα πήρα κλωστή και βελόνα να του το ξανακολλησω γιατί ανησύχησα μην πεθάνει. Γενικά ήμουν αγχωμένη. Μέχρι να γυρίσω, ο άντρας μου είχε κόλλησει το κεφάλι του σκύλου και όλα ήταν ήσυχα.

O skilos m exi pethani prin apo1 xronia gt arostise ke tn idio kero i giagia m... Imun poli demeni psixika mazi tu. Onireftika oti perpatisa kapou ke mia gineka fonaze to skili tis me to onoma tu dikou mou. Ksekinisa na fonazw ke egw ke molis to ida emiaze endelos me ton diko m ke evala ta klamata. To skili irthe pano m ke eklege ke afto. Tto esfigka sfixta... Ke otan irthe i gineka to pire. Ksanapiga to afkaliasa akomi nia fora ke evlepa tn gineka me tn skilo na me kitazun ke n fefgun.... Pedia ti simvolizi to oniro,??

Είδα ένα όνειρο στο οποίο είχα γνωρίσει την ιδιοκτήτριά ενός σκύλου και τον σκύλο της. Όπου ήταν πολύ ο όμορφος. Ο σκύλος ήταν πολύ μεγάλος και η ιδιοκτήτρια του αποφάσισε να του κόψει κρέας από τ σώμα του το οποίο το μοίραζε σ ανθρώπους και φώναξε κι εμένα την ίδια να πάρω ένα κομμάτι κρέας από τον σκύλο της. Το παράξενο ήταν πως ο σκύλος της παρέμεινε ζωντανός κι όταν τον πλησίασα τν είδα και στεναχωρηθηκα, έτσι του έδωσα ένα φιλί και τον ευχαρίστησα. Το όνειρο μου ήταν φρικιαστικο. Να σημειώσω ότι στην αρχή της γνωριμίας μου με τον σκύλο φοβόμουν να τον πλησιάσω επειδή ήταν μεγάλος μετά όμως τν αγάπησα. Και ξύπνησα μελαγχολική.

Καλημέρα, είδα ότι ήμουν με το αγόρι μου πιασμένοι χέρι με χέρι και περάσαμε από ένα στενό πέρασμα που είχε έναν επικίνδυνο σκύλο ο οποίος άρχισε να επιτίθεται στον φίλο μου κ να τον δαγκώνει στο πόδι ενώ εγώ τον τραβούσα και τελικά καταφέραμε να ξεφύγουμε μπαίνοντας σε ένα ασανσέρ που ανέβαινε σε άλλο επίπεδο... Καμία εξήγηση..; ευχαριστώ.

Είδα στο όνειρο μου έναν σκύλο με παραμορφωμένο πρόσωπο απλά να με παρακολουθεί χωρίς να γαβγίζει χωρίς να κάνει τπτ απολύτως... τι μπορεί να σημαίνει ;

Ειδα στον ύπνο μου εναν γνωστό μου να με βάζει να βάψω ενα παλιό εκκλησάκι, ηταν ξύλινο απο πεύκο που οι τοίχοι του ηταν σαν τον κορμό του πεύκου ζωντανό τόσο που οταν το τράβαγα με το χέρι μου έφευγε φλούδα και απο μεσα ηταν με του χυμούς του τόσο ζωντανό! Εκει που πήγα να ξεκινήσω να το βάψω άσπρο έρχεται ενα μαύρο σκυλάκι μάλλον ποιο πολυ κουτάβι ηταν και μου έγλειφε τα χέρια χωρίς να με αφησει να ξεκινήσω! Το όνειρο ηταν πολυ ζωντανό και με εχει θορυβήσει λίγο. Συνήθως δεν βλέπω η δεν τα θυμαμαι σπάνια μου συμβαίνει! Ξέρει κάποιος μα το εξηγήσει; Θα το εκτιμούσα πολυ Ευχαριστω!

Είδα ότι πήγα στο σπίτι της Μαρίας Ηλιάκη χαχαχα άνοιξε λίγο την πόρτα βγήκε ένας λευκός σκύλος μεσαίου μεγέθους έξω αμέσως κ σαν να μου ρουφηξε τον αφαλό κ μου κόπηκε λίγο η ανάσα αλλά αμέσως ηρεμήσε κ μετά έπαιζε κλπ

I mouna sto mpalkoni kai epeftan apo pano ap tin taratsa skoilia polla kai diafora megethei kai ratses mikra kai kirios megala. Esthanthika apili alla pidousan kato apo to mpalkoni mou maniasmena kinigontas kai gavgizontas kati stin gitonia mou meta tria mikra me plisiasan apilitika alla den epitethikan kai treksan me ta ypolipa...LLLOOOLLL!!! milame gia milounia 200+ adespota mantroskila mikra megala na prostatevoune to spiti mou peftontas apo psila kai apo pantou..meta ida tin agapimeni mou kathotan se stasi tou lotou se kapia xalasmata kai piga na tin miliso mou edose kati pou den thimame me ediokse dakrismeni kai tin afisa ena 2euro xoris logo kai etia kai efiga vathia stenaxorimenos...otan sto telos onoireftika dolofonous se stathmo trenon kai oti skotosa enan oi ypolipoi me kinigousan alla den me evriskan ksypnisa (( Ligo protou pari fotia to domatio apo atixima me paplomata kai tis vromosompes me tis lixnies )) !!! Ti fasi ? Kapia sovari erminia? Pantos oikonomika perno ena risko pou parodika mporei na mou dosei megalo kerdos alla kai na apotyxei ...melontika tha mou to apoferei etsi kai alios..Kai sta esthimatika prospathisa kai prospatho na epanorthoso :)

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τριαντάφυλλο

τριαντάφυλλο, ονειροκρίτης, τριανταφυλλιά, ροζ τριαντάφυλλο, κόκκινο τριαντάφυλλο, μαραμένο τριαντάφυλλο
Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο; Γενικά αν δεις τριαντάφυλλο στον ύπνο σου θεωρείται και είναι πολύ καλό σημάδι. Ετσι, αν...

Συνεργείο

Συνεργείο ονειροκρίτης
Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων. Αν είδατε στον ύπνο σας ένα...

Σαλιγκάρι

σαλιγκάρι, ονειροκρίτης
Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί. Ετσι, αν...

Η ερμηνεία των αριθμών στα όνειρα

Η ερμηνεία των αριθμών στα όνειρα
Τα όνειρα τα οποία βλέπουμε δεν είναι καθόλου τυχαία. Όπως έχει επισημάνει ο Φρόυντ και άλλοι επιστήμονες ερευνητές, έχουν άμεση σχέση με το υποσυνείδητό μας. Εκεί κρύβονται πολλές...